Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020

Κλείνει ο κύκλος του Νίκου Καραγέωργου ως καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, Νίκος Καραγέωργος, δεν προτίθεται να επιδιώξει την ανανέωση της θητείας του. Αυτή λήγει, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον δήμο Αγρινίου, στα μέσα του Οκτωβρίου και ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει από τον περασμένο Φεβρουάριο ότι δεν θα προσπαθήσει να παρατείνει την θητεία του στην θέση.

Σε επικοινωνία του www.agrinionews.gr με τον κ. Καραγέωργο έγινε ξεκάθαρο πως δεν υπήρξε κάποιο θέμα συνεργασίας και σχέσεων αλλά ούτε κάποιο πρόβλημα στην καλλιτεχνική πορεία του ΔΗΠΕΘΕ. «Είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι θέλω να μείνω τρία χρόνια, τον πρώτο να γνωρίσω πρόσωπα και καταστάσεις, τον δεύτερο να καθιερώσουμε έναν τρόπο δουλειάς και τον τρίτο να πάμε το ΔΗΠΕΘΕ πιο ψηλά», τονίζει ο κ. Καραγέωργος και αποσαφηνίζει το γιατί δεν θέλησε να παραμείνει στην θέση του: «Νομίζω ότι πήγαμε καλά, όμως η δουλειά είναι πολλή και έχω εγκαταλείψει τα πάντα στην Αθήνα λόγω έλλειψης χρόνου. Υπάρχει και η φυσιολογική κούραση αλλά κυρίως πρόκειται για πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να τα κάνω στην Αθήνα. Πέρασα καλά πάντως, δεν έχω παράπονο, και νομίζω ότι αφήσαμε το στίγμα μας όλοι όσοι συνεργαστήκαμε στην προσπάθεια εδώ και τρία χρόνια. Το Αγρίνιο, δε, νομίζω ότι εκτίμησε αρκετά από αυτά που έγιναν εδώ και τρία χρόνια».

Σε κάθε περίπτωση τόσο ο κ. Καραγέωργος όσο και το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου γυρίζουν σελίδα  ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι επρόκειτο για μια επιτυχημένη συνεργασία. Σύμφωνα με τον κ. Καραγέωργο το σίγουρο είναι ότι πολλοί ηθοποιοί από την περιοχή βρήκαν χώρο έκφρασης ενώ είναι διάχυτη η εντύπωση ότι ενισχύθηκε η διασύνδεση του ΔΗΠΕΘΕ με την τοπική κοινωνία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.