Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Κυριακή 25 Ιουνίου: Διακοπή της κυκλοφορίας στη Γέφυρα λόγω διαδήλωσης

Κυριακή 25 Ιουνίου: Διακοπή της κυκλοφορίας στη Γέφυρα λόγω διαδήλωσης

ΓΕΦΥΡΑ_ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΜε αφορμή την προγραμματισμένη από τον Δήμο Πατρέων διαδήλωση κατά της ανεργίας στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης», η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενημερώνει τους οδηγούς για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα εξελίσσονται ανάλογα με την πρόοδο της πορείας το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο έχει ανακοινωθεί από τον Δήμο Πατρέων, η πορεία αναμένεται να φτάσει από την Πάτρα στο Ρίο (νότιο όριο παραχώρησης της Γέφυρας) περίπου στις 10:00-11:00 το πρωί.

Αρχικά αναμένεται η διακοπή και η εκτροπή της κυκλοφορίας προς το πορθμείο για το ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο και στη συνέχεια για το ρεύμα από Αντίρριο προς Ρίο.

Λόγω της ύπαρξης πεζών στο κατάστρωμα της Γέφυρας καθ όλη τη διάρκεια της πορείας, η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων στο εκάστοτε ρεύμα κυκλοφορίας που επηρεάζεται.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες και τις υποδείξεις της Τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. CHRISTOS

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ !ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ.ΔΗΛ.ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.