Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Λαϊκή Ενότητα: “Βομβαρδισμός” πλειστηριασμών στην Αιτωλοακαρνανία και κάλεσμα στην αποτροπή τους

Λαϊκή  Ενότητα: “Βομβαρδισμός” πλειστηριασμών στην Αιτωλοακαρνανία και κάλεσμα στην αποτροπή τους

3-23Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας  Αιτωλοακαρνανίας καλεί «όλες τις συλλογικότητες αλληλεγγύης και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού στα δικαστήρια Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Αμφιλοχίας την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 15:00’,  να ακυρώσουμε με την αγωνιστική μας παρουσία κι αυτούς τους πλειστηριασμούς και να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας». Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Βομβαρδισμός πλειστηριασμών στην Αιτωλοακαρνανία!!!

Για άλλη μια φορά η Αιτωλοακαρνανία πλήττεται από πλειστηριασμούς τραπεζών σε βάρος πολιτών της. Την προσεχή Τετάρτη 27/9/2017, στα δικαστήρια όλων των πόλεων του νομού, θα πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας!

Αυτή η επίθεση ενάντια σε νοικοκυριά και επαγγελματίες, που έχει πάρει τη μορφή μάστιγας στα μνημονιακά χρόνια, είναι έργο των πολιτικών δυνάμεων που έσπρωξαν την Ελλάδα στη χρεοκρατία και στην τοκογλυφίατων ντόπιων και διεθνών τραπεζιτών και στην ισοπέδωση των μνημονίων.

Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι  εκχώρησαν την εθνική κυριαρχίατης χώρας , ποιοι λεηλατούν την οικονομία της και ποιοι εξαθλιώνουν την κοινωνία. Όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν, ιδιαίτερα από το 2010 και μετά, με προεξάρχουσα τώρα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και όλα τα μνημονιακά δεκανίκια, εφαρμόζουν πολιτικές υποδούλωσης της χώρας, οδηγώντας μας στην απόλυτη κόλαση.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν οι πολίτες ποιες δυνάμεις αγωνίζονται στην πράξη για μια άλλη προοπτική, με διαγραφή του χρέους της χώρας, με σεισάχθεια για τα ιδιωτικό χρέος των λαϊκών στρωμάτων, μια προοπτική για οικονομική ανάκαμψη και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Αιτωλ/νίας, όπως πάντα, στέκεται και τώρα στο πλευρό των πληττόμενων απ’ τους πλειστηριασμούς συμπολιτών μας και καλεί όλες τις συλλογικότητες αλληλεγγύης και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού στα δικαστήρια Αγρινίου, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου και Αμφιλοχίας την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 15:00’,  να ακυρώσουμε με την αγωνιστική μας παρουσία κι αυτούς τους πλειστηριασμούς και να ανακουφίσουμε τους συμπολίτες μας.

Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.