Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπακτίας: η ναυμαχία έγινε αλλού , να μην κάνουμε εκδηλώσεις

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπακτίας: η ναυμαχία έγινε αλλού , να μην κάνουμε εκδηλώσεις

Mπορεί οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου να έχουν ήδη ξεκινήσει ωστόσο ο δήμος Μεσολογγίου θα έχει λόγους να είναι ικανοποιημένος από κάποια λεχθέντα στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.
Εκεί λοιπόν ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) κ. Τσαγκουρνός ανέφερε πως η ναυμαχία δεν έγινε στη Ναύπακτο αλλά στις Εχινάδες Νήσους. Βέβαια αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, δεν αμφισβητείται και δεν περίμενε κανείς να το μάθει από το στέλεχος του ΚΚΕ . Η φιλοσοφία της παρέμβασης του ήταν πως από τις εκδηλώσεις δεν κερδίζει κάτι ουσιαστικό η Ναύπακτος. “Τι έχει να αποκομίσει ο λαός της Ναυπάκτου από αυτές τις εκδηλώσεις; Βελτιώθηκε το βιοτικό το επίπεδο;” ανέφερε ο κ.Τσαγκουρνός κάνοντας και μια ιστορική αναδρομή για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της άποψης του να μην εορτάζεται η επέτειος στην πόλη.
Οι αναφορές του (που και στο παρελθόν εκφράστηκαν από τη Λαϊκή Συσπείρωση) προκάλεσαν αίσθηση στο δημοτικό συμβούλιο και τα μέσα ενημέρωσης της πόλης και έντονες ήταν οι αντιδράσεις.
Όπως και να το κάνουμε είναι επικοινωνιακό…φάουλ να ακούγονται αυτά τα λόγια παραμονές της επετείου. Όταν μάλιστα υπάρχουν στο Μεσολόγγι πρόσωπα που θα επιθυμούσαν να αναλάβει ο δήμος τους το μερίδιο που του αναλογεί από το ιστορικό αυτό γεγονός που έγινε σε μικρή απόσταση από την Ιερά Πόλη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.