Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ανακοινώσες Λιμεναρχείων: Απαγορεύονται κολύμπι, ψαροντούφεκο και χρήση σκαφών αναψυχής

Ανακοινώσες Λιμεναρχείων: Απαγορεύονται κολύμπι, ψαροντούφεκο και χρήση σκαφών αναψυχής

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου μέσω ανακοίνωσής του γνωστοποίησε ότι στα πλαίσια των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού απαγορεύεται το κολύμπι, το ψαροντούφεκο και η χρήση σκαφών αναψυχής για το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα:

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που συνίστανται στη μείωση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, γνωρίζεται ότι δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού (κολύμπι), χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής και υποβρύχια αλιεία, δεν εμπίπτουν στις εξαιρέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου-πρώτου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) με αριθμό Δ1α/Γ.Π οικ 20036/22-3-2020 (Β΄986) και ως εκ τούτου απαγορεύονται.

 

Το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας ανακοινώνει:

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΗΨΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ (ΚΟΛΥΜΠΙ), ΧΡΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΑΛΙΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1ΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ (Κ.Υ.Α.) ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Δ1α/Γ.Π. οικ. 20036/22-03-2020 (Β΄986) ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ (COVID – 19).

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Α΄ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

τηλ: 2642022340

fax: 2642022340

e-mail: amfiloxia@hcg.gr

 

 

 

                                                                                                                        

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.