Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

“Αγρίνιο μπορείς”- Ξεκίνημα με μαζική συγκέντρωση για τη Χριστίνα Σταρακά

Σε μια δυναμική συγκέντρωση η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά παρουσίασε το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού της.«Αγρίνιο μπορείς» το όνομα από το οποίο, όπως σημείωσε, ξεκινά το όραμα του συνδυασμού της.Στην πρώτη της εκδήλωση η Χριστίνα Σταρακά έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα εσωτερικά και εξωτερικά.  υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου έδωσε το προγραμματικό της στίγμα και επέκρινε συνολικά τη σημερινή δημοτική αρχή για την οποία ανέφερε πως απέτυχε.

Εκατοντάδες Αγρινιώτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τον περιβάλλοντα χώρο και σύμφωνα με τα στελέχη του συνδυασμού  εδειξαν την αποφασιστικότητά τους στις εκλογές του Μαΐου ο δήμος Αγρινίου να έχει νέα Δημοτική Αρχή.
Η εκδήλωση άνοιξε με την παρουσίαση του λογότυπου και του ονόματος του συνδυασμού της Χριστίνας Σταρακά, «Αγρίνιο Μπορείς». Η κεντρική ιδέα, τόσο για το λογότυπο όσο και για το όνομα του συνδυασμού, είναι ότι ο τόπος μας μπορεί και πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις, να μην χάσει άλλο χρόνο, να διεκδικήσει και να πετύχει περισσότερα, να μην συμβιβαστεί με την αδράνεια. Τα χρώματα και ο συμβολισμός των χεριών δείχνουν την πολυσυλλεκτικότητα του συνδυασμού και τις συνέργειες που απαιτεί η εποχή μας.

Ξεκινώντας την ομιλία της η Χριστίνα Σταρακά ευχαρίστησε τους πολίτες για την μαζική και δυναμική παρουσία τους από όλα τα σημεία του δήμου Αγρινίου τονίζοντας: «Το Αγρίνιο είναι πανέτοιμο να αλλάξει οριστικά σελίδα. Είναι έτοιμο να κλείσει το κεφάλαιο της στασιμότητας και της απραξίας και να ανοίξει ένα νέο, της δουλειάς και της συνεργασίας. Γιατί μπορεί περισσότερα, είναι η πόλη μου, εδώ όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Είναι η πόλη της οικογένειάς μου, εδώ και τρεις γενιές».
Στη συνέχεια η υποψήφια δήμαρχος Αγρινίου άσκησε σκληρή κριτική στην  δημοτική αρχή λέγοντας ότι, «χωρίς σχέδιο και όρεξη για δουλειά, διέψευσε πολύ γρήγορα τις προσδοκίες των Αγρινιωτών, καταγράφοντας αρνητικά ρεκόρ για την νεότερη Ιστορία του δήμου Αγρινίου, χάνοντας ευκαιρίες και προγράμματα που θα εξασφάλιζαν πόρους και υποδομές». Έκανε λόγο για παντελή απουσία της απερχόμενης δημοτικής αρχής από τα χωριά και τις ανάγκες τους
Παράλληλα, η Χριστίνα Σταρακά έθεσε τους βασικούς άξονες των προτάσεών της για μια σειρά από κομβικά ζητήματα του δήμου Αγρινίου, όπως το Πάρκο, το Επιχειρηματικό Πάρκο, η Τριχωνίδα ως σημείο αναφοράς του Αγρινίου, την ταυτότητα που χρειάζεται η πόλη με την σύνδεσή της με την Ιστορία και τα εμβληματικά της κτίρια, την προσέλκυση ευρωπαϊκών πόρων.
Τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια νέα κουλτούρα συνεργασιών και ένα νέο πνεύμα στη λειτουργία του δήμου, ολοκληρώνοντας την ομιλία της μέσα σε ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των φίλων και των στελεχών του συνδυασμού και λέγοντας : «Θα δουλέψουμε σκληρά μεθοδικά, συλλογικά για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις δυνατότητες όλων μας, ώστε να δώσουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του την τύχη που αξίζουν. Το Αγρίνιο μας μεγάλωσε. Τώρα, είναι ή ώρα να το μεγαλώσουμε εμείς.Αγρίνιο Μπορείς!»

“Αγρίνιο μπορείς” το όνομα του συνδυασμού


Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ελληνας

    Πασοκοσυριζαιοι προδότες της Μακεδονίας ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ τα κεφάλια σας στους κάδους απορριμμάτων

  2. O ΘΕΟΣ

    ΠΑΣΟΚΣΥΡΙΖΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΛΩΤΟ ΦΑΓΟΙ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ….ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑΝΙΖΑΝ ΕΚΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.