Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2020

Ο Μάκης Βορίδης στο Kτήμα Ταξιαρχών στο Αγρίνιο (φωτο)

Τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Γιώργο Στρατάκο, κατά την επίσκεψή τους στο Αγρίνιο, επισκέφτηκαν το “κτήμα Ταξιαρχών” στο Ψηλογέφυρο Αγρινίου.

Τους υποδέχτηκε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, ιερέας Κωνσταντίνος Καντάνης, με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και πλήθος εθελοντών από όλες τις δράσεις της ενορίας του Αγίου Δημητρίου.

Μετά τη ξενάγηση στη φάρμα και στο τυροκομείο, έγινε έκθεση των προϊόντων που παράγει το “κτήμα Ταξιαρχών” και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με το σκοπό του εγχειρήματος της τοπικής εκκλησίας, αφού η φάρμα αποσκοπεί στο να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει νέους και ανέργους να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, ώστε να δημιουργηθεί η τάξη των γεωργών – κτηνοτρόφων – επιχειρηματιών.

Οι κ. Βορίδης και Στρατάκος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια, συνεχάρησαν τους εθελοντές και πρότειναν τρόπους συνεργασίας που θα βοηθήσουν την εκπαίδευση για όσους το επιθυμούν.

Τον κ. Βορίδη και τον κ. Στρατάκο συνόδευε ο πρόεδρος της Νομαρχικής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Φώτιος Τσόλκας, ενώ μεταξύ άλλων συμμετείχαν στην επίσκεψη ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Χρήστος Γκούντας και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αμαλία Βούλγαρη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. βανιας

    Και έλεγα τι διάολο. Δεν θα συναντηθούν αυτοί οι δύο πυλώνες της Δημοκρατίας, της αδελφοσύνης και της αλληλεγγύης.;;;

  2. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΗΘΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟ……ΤΣΕΚΟΥΡΙ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.