Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Μαξίμου: Fake news η είδηση για συνέντευξη τύπου του Τσίπρα και εκλογές

Μαξίμου: Fake news η είδηση για συνέντευξη τύπου του Τσίπρα και εκλογές

Κάνει λόγο για «”δημοσιεύματα” αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας»

maximou666546Σε κατηγορηματική διάψευση του τηλεγραφήματος του Reuters βάσει των πληροφοριών που μετέδωσε το ForexLive για συνέντευξη τύπου του Αλέξη Τσίπρα και θέμα εκλογών προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού «είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news».

«Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που έχει ως εξής:

Το Πρακτορείο Reuters θα έπρεπε, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ευρώπη, να είναι περισσότερο προσεκτικό και να μην φιλοξενεί «δημοσιεύματα» αμφιβόλου προελεύσεως και μηδενικής αξιοπιστίας.

Είναι προφανές, ότι η «αποκλειστική είδηση» περί δήθεν συνέντευξης Τύπου του Πρωθυπουργού, καθώς και το σενάριο περί εκλογών που στηρίζονται σε φήμες κατά τον ίδιο τον συντάκτη της «είδησης», σε μια κανονική περίοδο δε θα αφορούσαν κανέναν. Σήμερα, όμως, εν μέσω μιας κρίσιμης διαπραγμάτευσης κάθε ψεύτικη είδηση, που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ελληνική κυβέρνηση, μετατρέπεται αυτομάτως σε πρώτο θέμα σε μεγάλη μερίδα του Τύπου.

Είμαστε και επισήμως στην εποχή των fake news. Aυτή τη φορά και με τη σφραγίδα του Reuters. Κρίμα…

ΥΓ. Ελπίζουμε να είναι απλώς μια ανοησία γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι παίζουν παιχνίδια με το Χρηματιστήριο.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.