Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Με Κακλαμάνη η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ

Με Κακλαμάνη η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΔ

Η Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) Αιτωλοακαρνανίας  της ΝΔ θα συγκληθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου στο Μεσολόγγι με ομιλητή τον Βουλευτή Α’ Αθηνών Νικήτα Κακλαμάνη. Η ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Φώτη Τσόλκα αναφέρει:
ÓÕÍÅÍÔÅÕÎÇ ÔÏÕ ÄÇÌÁÑ×ÏÕ ÁÈÇÍÁÉÙÍ ÍÉÊÇÔÁ ÊÁÊËÁÌÁÍÇ. ( EUROKINISSI / ×ÁÓÉÁËÇÓ ÂÁÉÏÓ )
Στα πλαίσια των οργανωτικών διαδικασιών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την περίοδο αυτή και σε πανελλαδικό επίπεδο, για το ουσιαστικό άνοιγμα του Κόμματος στις τοπικές κοινωνίες, η ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας συγκαλεί Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) των Στελεχών της και Μελών του Κόμματος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ., στο Μεσολόγγι ( Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο) .
Στην εν λόγω εκδήλωση, θα παρευρεθεί ως κεντρικός ομιλητής, ο Βουλευτής Α’ Αθηνών, πρώην Υπουργός Υγείας και Δ’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ.Νικήτας Κακλαμάνης.
Προσκαλούνται να λάβουν όλοι μέρος στην εκδήλωση αυτή, έτσι ώστε μέσα από έναν ευρύ και ανοιχτό διάλογο των ενεργών πολιτών, να διαμορφωθούν εκείνες οι πολιτικές, οι οποίες, μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία, θα βγάλουν επιτέλους τη Χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε κάθε ευκαιρία, ο Πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.