Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Απόδοση τιμής στους ηρωικούς προγόνους μας

Απόδοση τιμής στους ηρωικούς προγόνους μας

Κατάθεση στεφάνων για την επέτειο απελευθέρωσης του Αγρινίου.


Kορυφώθηκαν σήμερα, Κυριακή 12 Ιουνίου  2016, οι  εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Αγρινίου από τους Τούρκους (11/6/1821).
Το πρωί τελέσθηκε  επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής όπου εκφωνήθηκε ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον κ. Σπύρο Αδάμη (Εκπαιδευτικό, Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής).
Αμέσως μετά έγινε κατάθεση στεφάνων από τις Αρχές στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Μ.Δημάδη.
Στεφάνι κατέθεσαν ο δήμαρχος Αγρινίου, ο αντιπεριφερειάρχηςΝ. Υφαντής, αντιδήμαρχοι, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Δ. Κωνσταντόπουλος και Κ. Καραγκούνης καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.Στην τελετή συμμετείχε, όπως κάθε χρόνο, η Φιλαρμονική του δήμου Αγρινίου.
«Η πόλη του Αγρινίου αποδίδει τιμή στους  ηρωικούς προγόνους μας, σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν  και θυσιάστηκαν για  την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Η 11η Ιουνίου , είναι μια ημέρα που μας καλεί να μην ξεχνούμε την ιστορία μας, να αγαπάμε  και να υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας. Έχουμε  χρέος και καθήκον να είμαστε άξιοι συνεχιστές « δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου.

koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou2 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou3 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou4 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou5 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou6 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou7 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou8 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou9 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou10 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou11 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou12 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou13 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou14 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou15 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou16 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou17 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou18 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou19 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou20 koi-katathesi-apeleftherosi-agriniou21

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Thomson

    Παίζει να είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο, όπου το 99% του πληθυσμού να μην ξέρει την ημέρα απελευθέρωσης της.
    Δυστυχώς δεν φρόντισε κανένας (τοπική αυτοδιοίκηση) να ενημερώσει τον κόσμο, οπότε καταθέτουν στεφάνια τρεις και ο κούκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.