Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

«Μέρα Παιδιού και Χαράς» στο Θύρρειο και στην Πλαγιά 

«Μέρα Παιδιού και Χαράς» στο Θύρρειο και στην Πλαγιά 

την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα

Η  ιδιαίτερη νέα εκδήλωση για τα παιδιά που ξεκίνησε  από την Βόνιτσα ,συνεχίστηκε στο Μοναστηράκι και τον  Αετό του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας , ολοκληρώνεται με δυο παρουσιάσεις σε Θύρρειο και Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η «Ημέρα Παιδιού και Χαράς» συνεχίζει το ταξίδι του και  αυτή την φορά «επιβιβάζεται» στο Θύρρειο και την Πλαγιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας πάντα με την αμέριστη και αφιλοκερδή υποστήριξη της ομάδας του  Εικαστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Hobbyland.

Τα παιδιά από τις 19:00 στην Πλατεία του Θυρρείου την Παρασκευή 10 Αυγούστου και στην Πλατεία Πλαγιάς το Σάββατο 11 Αυγούστου  θα απολαύσουν υπέροχα διαδραστικά παιχνίδια , θα διασκεδάσουν με κλόουν και μουσική και τέλος θα ομορφύνουν με τις ζωγραφιές τους την Πλατεία του Θυρρείου και της Πλαγιάς  .

Οι δράσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00 από την Πλατεία του Θυρρείου στις 10 Αυγούστου και από την Πλατεία της Πλαγιάς στις 11 Αυγούστου .

Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι  δωρεάν και απεριόριστη.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ακτίου Βόνιτσας, αναφέρεται: 

Τα παιδιά θα δώσουν  χρώμα στην πλατεία καθώς εκεί είναι ένας από τους  χώρος που παίζουν.

Στον προαύλιο χώρο  της εκκλησίας  θα σχεδιαστούν επιδαπέδια παιχνίδια που θα μείνουν εκεί όλο το καλοκαίρι, ώστε να παίζουν όλα τα παιδιά που περάσουν από εκει…και όχι μόνο.

Θα κατασκευαστούν 2 μπάνερ με σχέδια που θα ζωγραφίσουν τα παιδιά και θα τοποθετηθούν αρχικά στον χώρο των εκδηλώσεων και στην συνέχεια θα προσφερθούν στο δημοτικό σχολείο για διακόσμηση .

Θα δημιουργηθεί το παραμύθι των παιδιών .Μια πρωτότυπη κατασκευή πάνω σε κορμό.

Θα έχουμε το γνωστό  «τραπέζι χειροτεχνίας» όπου τα παιδιά φτιάχνουν μια προκαθορισμένη χειροτεχνία που παίρνουν μαζί τους.

Και τέλος το καθιερωμένο face painting με τον κλόουν που θα παίζει με τα παιδιά

Περιμένουμε όλα τα παιδιά σε Θύρρειο και Πλαγιά μια πραγματικά όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά.

Η εκδήλωση είναι σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Θυρρείου και με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλαγιάς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.