Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Στο Μεσολόγγι η «Μηχανή του Χρόνου»

Στο Μεσολόγγι η «Μηχανή του Χρόνου»

Στο Μεσολόγγι έκανε γυρίσματα πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή «Μηχανή του Χρόνου», με αφορμή τον εορτασμό της Εξόδου.

Ο δημοσιογράφος, Χρήστος Βασιλόπουλος, με τους συνεργάτες του και με την βοήθεια τοπικών συλλόγων όπως ο «Αθανάσιος Ραζή-Κότσικας» και ο Όμιλος αναβίωσης της ιστορίας του Αιτωλικού “οι Ταξιάρχες” , θέλησαν να γυρίσουν κάποιες σκηνές στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας.

Αρκετές σκηνές γυρίστηκαν και στον Κήπο των Ηρώων. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο μέρος της εκπομπής θα προβληθεί την 25η Μαρτίου. Από πολλούς Μεσολογγίτες εκφράστηκε η απορία γιατί δεν κλήθηκαν και άλλοι σύλλογοι της πόλης και επιστρατεύτηκε σύλλογος του Αιτωλικού ενώ είναι γεγονός που αφορά το Μεσολόγγι.

Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ήρθε και πριν από μερικά χρόνια στη πόλη για τις ανάγκες της εκπομπής του, με αφορμή την επέτειο της Επανάστασης.

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Για να βρεις ένα πολιτισμο λαό, πρέπει να βρεις τα σύμβολα αυτού του πολιτισμού λαού, για παράδειγμα λένε αυτοκρατορίες, για να δεις που έδρασαν οι λαοί αυτή θα ανάκαμψης οστε να αναδειχθεί ο συμβολισμός του λαού αυτού, η τα εμφανή επιφανειακά ευρήματα, οστε να μη παραποιηται απολύτως τίποτα, ( τότε θα δεις που έδρασε ο κάθε εισβολέας) η που υπειρχε ελληνικός πολιτισμός ή ελληνική αυτοκρατορία, η ποιός λαός υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή, η ποιός λαός υπάρχει σήμερα και πως,(χωρίς να ερευνησεις τα σύμβολα του κάθε πολιτισμού λαού απλός θα ψάχνεις σε θολά νερά, και ο κάθε θα απευθύνεται ανεξέλεγκτα, η θα παραποιεί ή θα παρουσιάζει παραποιημένο πολιτισμό ιστορία)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.