Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Μεσολόγγι: Στη βάφτιση του ανιψιού του με αέρα Eurovision o Νίκος Αλιάγας -Ο Γάλλος καλλιτέχνης που τον συνόδευε

Μεσολόγγι: Στη βάφτιση του ανιψιού του με αέρα Eurovision o Νίκος Αλιάγας -Ο Γάλλος καλλιτέχνης που τον συνόδευε

Στο αγαπημένο του Μεσολόγγι βρέθηκε την Κυριακή ο Νίκος Αλιάγας για τη βάφτιση του Αθανασίου, του γιου της αδελφής του δημοσιογράφου, Μαρίας.

Ο Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στη γενέτειρά του το Μεσολόγγι, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not». Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν εκεί απλώς για να περάσει το καλοκαίρι του, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, αλλά προκειμένου να παραστεί σε μια οικογενειακή εκδήλωση.

Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, η αδελφή του, Μαρία, βάφτισε τον γιο της, τον μικρό Αθανάσιο, και ο Νίκος Αλιάγας δεν μπορούσε να μην παρευρίσκεται στο γεγονός.

Βίντεο: Ο Νίκος Αλιάγας τραγούδησε στη βάφτιση του ανιψιού του

Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε να τραγουδήσει στο τραπέζι που έγινε μετά τη βάπτιση, στο οποίο φυσικά οι καλεσμένοι ήταν περιορισμένοι και τηρούνταν οι αποστάσεις.

Τον Ιούλιο, ο Νίκος Αλιάγας, που δεν κρύβει πως αγαπά το τραγούδι, βρέθηκε σε έναν όμορφο χώρο στη Γλυφάδα, όπου πραγματοποιούνται ξεχωριστές μουσικές βραδιές, με τη Χριστίνα Μήλιου και τη Στεφανία Ρίζου στο μικρόφωνο και τον Κώστα Μηλιωτάκη στο πιάνο, και τους συνόδευσε επί σκηνής.

Βίντεο: Ο Γάλλος Αμίρ στη βάφτιση του ανιψιού του Νίκου Αλιάγα

Με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως, παρατηρήσαμε πως ο Νίκος Αλιάγας δεν ήταν ο μόνος που τραγούδησε μετά τη βάπτιση του ανιψιού του. Μαζί του στο Μεσολόγγι βρέθηκε και ο Γάλλος τραγουδιστής Αμίρ, τον οποίο Insta Stories απαθανάτισαν στην τεράστια εξέδρα που στήθηκε για τη βάπτιση.

Ο Αμίρ είχε εκπροσωπήσει τη Γαλλία στη Eurovision το 2016, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 6η θέση. Φυσικά, ο καλλιτέχνης συνδέεται στενά με τον Νίκο Αλιάγα, στις εκπομπές του οποίου στη γαλλική τηλεόραση έχει βρεθεί σε διάφορες περιστάσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.