Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Μεσολόγγι: Φυλακισµένος ήταν ο Ροµά που χτύπησε γιατρό του νοσοκοµείου

astynomia-nyxtaΣτον δήµο Μεσολογγίου εργαζόταν ο Ροµά που πριν από λίγο καιρό επιτέθηκε και τραυµάτισε γιατρό του νοσοκοµείου.

Ο συγκεκριµένος, προσέφερε κοινωνική εργασία στον δήµο προκειµένου να εκτίσει την ποινή του, καθώς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί για σοβαρά αδικήµατα. Η Πολιτεία όµως του έδωσε το δικαίωµα να µην βρίσκεται στη φυλακή, αλλά να προσφέρει κοινωνικό έργο. Ο διοικητής του νοσοκοµείου Μεσολογγίου, Πάνος Παπαδόπουλος, µε την ιδιότητα του δηµοτικού συµβούλου, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δηµοτικού συµβουλίου, θέλησε να πληροφορηθεί για το που βρισκόταν εκείνη την ώρα ο συγκεκριµένος τσιγγάνος, αν δηλαδή είχε άδεια, ή έπρεπε να εργάζεται κανονικά.

Απαντώντας ο αντιδήµαρχος, Σπύρος Καρβέλης, επιβεβαίωσε ότι όντως ο δράστης εργαζόταν στο δήμο μετά από Εισαγγελική απόφαση από τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου ήταν συνεπής στην ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την δουλειά του, καθώς και στα καθήκοντά του. «Αυτό φυσικά δεν σημαίνει τίποτα», σημείωσε ο κ. Καρβέλης. Πρόσθεσε δε, ότι μια ημέρα πριν συμβεί το περιστατικό, ζήτησε και έλαβε αναρρωτική άδεια. Έτσι την επίμαχη ημέρα δεν βρισκόταν στην εργασία του, όπου από τότε μέχρι σήμερα δεν εμφανίστηκε ξανά.

Η αρμόδια Εισαγγελέας έστειλε έγγραφο ότι παύει να προσφέρει κοινωνική εργασία στο δήμο, πράγμα που πιθανώς σημαίνει ότι οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή.

Της Βάσως Βήττα
aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίκος Παππας

    Τον γύφτο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.