Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

Μιλούσε για την ανεργία, αλλά έγινε viral εξαιτίας ενός… αντικειμένου στη βιβλιοθήκη της

Μιλούσε για την ανεργία, αλλά έγινε viral εξαιτίας ενός… αντικειμένου στη βιβλιοθήκη της

Μιλούσε για την ανεργία, αλλά έγινε viral εξαιτίας ενός… αντικειμένου στη βιβλιοθήκη της

Τρελάθηκαν τα «social media» με τη νεαρή Ουαλή, η οποία, μιλώντας στο BBC για την εμπειρία της ως άνεργη στα χρόνια της πανδημίας, βρέθηκε «απολογούμενη» για το ανάρμοστο αντικείμενο που είχε ως φόντο στη βιβλιοθήκη της

Κάνοντας ρεπορτάζ στα χρόνια της πανδημίας και της ανεργίας, το BBC ζήτησε την άποψη της Ουαλής Ιβέτ Άμος για το πώς βιώνει την ανεργία.

Όμως, κανείς δεν έδωσε σημασία στα λεγόμενά της…

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail,» η Ιβέτ Άμος εμφανίστηκε στο πρόγραμμα ειδήσεων του ΒΒC το βράδυ της Τρίτης για να αφηγθεί την εμπειρία της ως άνεργη εν μέσω της πανδημίας της νόσου Covid.

Οι τηλεθεατές όμως «καρφώθηκαν» σ΄ένα από τα ύποπτα αντικείμενα που είχε στη βιβλιοθήκη της.

Εκτός από τα βιβλία και τα επιτραπέζια παιχνίδια της, υπήρξε ένα αντικείμενο που έμοιαζε με δονητή

Άμεση ήταν η αντίδραση του δημοσιογράφου Γκραντ Τάκερ, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «…Πάντα να ελέγχετε τα ράφια σας πριν βγείτε στον αέρα».

«Κάποιος θα βρεθεί σε δύσκολη θέση όταν καταλάβει τι ακριβώς έκαναν πίσω από την πλάτη της», έγραψε ένας άλλος χρήστης πιστεύοντας ότι οι φίλοι της ήθελαν να της κάνουν φάρσα και τοποθέτησαν το αντικείμενο πριν βγει στον αέρα.

Οι περισσότεροι χρήστες στου Twitter θεώρησαν το θέαμα ξεκαρδιστικό με το βίντεο να γίνεται viral εν μία νυκτί, όπως γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

Άλλοι, όμως, υποστηρίζουν ότι το ανάρμοστο αντικείμενο δεν ήταν σεξουαλικό παιχνίδι αλλά ένα γλυπό. Μήπως κι ένα πρωτότυπο κερί;

Υπήρξαν και αυτοί που θεωρούν ότι το προκλητικό αντικείμενο τοποθετήθηκε στη βιβλιοθήκη σκοπίμως.

«Το τοποθέτησε η ίδια. Τι στο καλό; Διαφορετικά γιατί να έχει ρυθμίσει την κάμερα έτσι ώστε να φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος του δωματίου;», υποστηρίζει ένας χρήστης.

Μίνα Αγγελίνη

Πηγή: protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.