Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Μοσχολιός: «Μισθοί και συντάξεις μειώνονται, αλλά η Δημοτική Αρχή αυξάνει τις αποδοχές των στελεχών της»

Μοσχολιός: «Μισθοί και συντάξεις μειώνονται, αλλά η Δημοτική Αρχή  αυξάνει τις αποδοχές των στελεχών της»

dimarxeio-agriniou

«Μισθοί και συντάξεις μειώνονται, αλλά η Δημοτική Αρχή αυξάνει τις αποδοχές των στελεχών της», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε την αύξηση των αποδοχών του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ (στα 1.700 ευρώ), καθώς και την καθιέρωση αμοιβής (στα 700 ευρώ) του Προέδρου του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων 2ης Γεωγραφικής Ενότητας (Στράτου), που μέχρι τώρα δεν υπήρχε.
Σημειώνω ότι και οι δύο αυτοί φορείς λειτουργούν ανταποδοτικά, που σημαίνει ότι τα λειτουργικά τους έξοδα τα πληρώνουν αποκλειστικά οι Δημότες, μέσω των τελών ύδρευσης και καθαριότητας.
Φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι στην χώρα εφαρμόζονται πολιτικές μακροχρόνιας λιτότητας, οι οποίες καθημερινά ενισχύονται, με μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Εκτός αν όλα αυτά γίνονται για να αυξηθεί η «παραγωγικότητα» των συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών, οπότε είναι προφανές ότι μετά απ’ αυτές τις αυξήσεις θα πάρουν μπροστά οι μηχανές των δύο αυτών φορέων και θα ολοκληρωθεί επιτέλους ο διαγωνισμός για την κατασκευή της επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού Αγρινίου και δεν θα ξαναδούμε(;) προτάσεις έργων ύδρευσης της ΔΕΥΑΑ να στέλνονται σε λάθος διεύθυνση(!) ή προσκλήσεις για έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων να περνούν απαρατήρητες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Είτε πάρει είτε όχι χρήματα ο κάθε ανειδικευτος πρόεδρος διαχείρισης απορριμμάτων Στράτου το ίδιο μας κάνει έτσι κ αλλιώς έχουμε γεμίσει καρκίνο τόσα χρόνια ως ο σκουπιδοτενεκές Αγρινίου.

  2. Πορκος Λάμπρος

    Είτε πάρει είτε όχι χρήματα ο κάθε ανειδικευτος πρόεδρος διαχείρισης απορριμμάτων Στράτου το ίδιο μας κάνει έτσι κ αλλιώς έχουμε γεμίσει καρκίνο τόσα χρόνια ως ο σκουπιδοτενεκές Αγρινίου, αντε γειά λαμογια τεμπέληδες απ όλες τις παραταξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.