Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Μαρτυρία για νεκρό στο Άδενδρο: «Έδωσε σε πυροσβέστη τον σταυρό του για να τον δώσει στα παιδιά του»

Μαρτυρία για νεκρό στο Άδενδρο: «Έδωσε σε πυροσβέστη τον σταυρό του για να τον δώσει στα παιδιά του»

ImageHandler (1)Ο 54χρονος Λαρισαίος Αριστείδης Καλαμπαλίκης, πατέρας τριών παιδιών, «είχε καταλάβει πως φτάνει το τέλος γι’ αυτό έδωσε στον νεαρό πυροσβέστη που τον έσωσε τον σταυρό του για να τον δώσει στα παιδιά του».
Συγκλονίζει η μαρτυρία για τον Αριστείδη Καλαμπαλίκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τον εκτροχιασμό του τρένου στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Σύμφωνα με μαρτυρία, ο 54χρονος Λαρισαίος, πατέρας τριών παιδιών, «είχε καταλάβει πως φτάνει το τέλος γι’ αυτό έδωσε στον νεαρό πυροσβέστη που τον έσωσε τον σταυρό του για να τον δώσει στα παιδιά του».
Εμφανώς συγκινημένος ο επί τριάντα χρόνια συνεργάτης και φίλος του, Θωμάς Χαχάμης, δήλωσε: «Ήταν φίλος, συνάδελφος, συνεργάτης. Συνεργαστήκαμε πάνω από 30 χρόνια μαζί. Είχαμε μία φιλία ιδιαίτερη με τον Αριστείδη. Περάσαμε πολλές διανυκτερεύσεις. Αφήνει πίσω του τρία παιδιά και τη γυναίκα του. Εύχομαι ο Αριστείδης να είναι ο τελευταίος νεκρός σιδηροδρομικός και να μην πληρώσει ο σιδηρόδρομος άλλο φόρο αίματος».

Φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας Πηγή: onlarissa

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.