Τρίτη, Δεκέμβριος 10, 2019

Μέσω Λευκάδας ήρθαν πιο κοντά Moνακό και Παναιτωλικός

Το δείπνο, τα αναμνηστικά και η επετειακή φανέλα! Φιλικό αγώνα με τον Οδυσσέα Νυδριού έδωσε ο Παναιτωλικός στα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα του γηπέδου στο Νυδρί της Λευκάδας. Ο αγωνιστικός χώρος, που ανακατασκευάστηκε πλήρως με χρήματα του Δήμου Λευκάδας αλλά και της Μονακό, παραδόθηκε χθες στην τοπική ομάδα του Οδυσσέα.
Τη σέντρα της αναμέτρησης έκαναν από κοινού ο Δήμαρχος του νησιού Κώστας Δρακονταειδής αλλά και ο σύμβουλος διοίκησης της Μονακό Φιλίπς Ντοτ που βρέθηκε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια.
Ο Οδυσσέας Νυδριού, ομάδα Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος, έχει αδελφοποιηθεί εδώ και τέσσερα χρόνια με την Μονακό του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ιδιοκτήτη του Σκορπιού, που στηρίζει την τοπική κοινωνία.
Αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση η Μονακό παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο  στην αποστολή του Παναιτωλικού αλλά και στους ανθρώπους του Οδυσσέα. Εκεί ο Φώτης Κωστούλας αντάλλαξε αναμνηστικά με τους ανθρώπους του Γαλλικού συλλόγου αλλά και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ Σεργκέι Τσερνίτσιν. Η ομάδα του Αγρινίου είχε τυπώσει την επετειακή φανέλα με τα ονόματα των ανθρώπων της Μονακό στην πλάτη, ως αναμνηστικό για την συγκεκριμένη ημέρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νίνο

    Πρόεδρε, πάρε από την Μονακό τον φαλκαο να πέσουν τα τσιμέντα!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.