Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020

Μόνο οι (πρώην) της Ένωσης Κεντρώων πέφτουν μέσα στον καιρό!

hqdefaultΟ μετεωρολόγος, βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου που πρόσφατα αποσπάστηκε εκ της Ενώσεως Κεντρώων, ο κ. Ιωάννης Καλλιάνος, το είχε πει όταν όλοι έκαναν τους άπιστους Θωμάδες: “μπορεί να δούμε να χιονίζει ακόμη και στην Πάτρα ή και στο Αγρίνιο”. Και, ναι, έπεσε μέσα. Για κακή του τύχη, βέβαια, άκουσε κι αυτός τα μπινελίκια του όπως και η ΕΜΥ, το Meteo, ο Αρναούτογλου και η NASA από τους Έλληνες ξερόλες πρώτα γιατί το κύμα δεν ήταν τόσο ισχυρό και το έκαναν επίτηδες για να πουλήσουν οι πετρελαιάδες καύσιμα αλλά και να ακυρώσει ο κόσμος κρατήσεις στην Αράχωβα!
Και μετά γιατί το πήραν πίσω το πολύ ψυχρό κύμα στα δίκτυα, τους έκραξαν στο facebook αλλά τελικά ήρθε ένα κύμα αρκετά δυνατό και μάλιστα και πιο δυτικά από ότι αναμενόταν. Με αποτέλεσμα ένα κάρο χωριά στην Αιτωλοακαρνανία να είναι αποκλεισμένα και να χιονίσει στο Βραχώρι!
“Που είναι το κρύο που έλεγαν;”, μου είπε ένας φίλος την… Πέμπτη. “Για Σάββατο και Κυριακή το πρόβλεψαν”, απάντησα. “Άσε μωρέ, με τους απατεώνες, ποιος ξέρει ποιος πλήρωσε πάλι…”, ανταπάντησε.
Η αλήθεια είναι ότι συμβαίνει ότι και με την δημοσιογραφία.Τόσα site. τόσοι τίτλοι,τόσες αμαρτίες παλιές και τόση ένδεια πια, πρέπει να πεις τέρατα για να σε διαβάσουν. Κάπως έτσι το χιόνι και το -2 το πρωί γίνεται Σιβηρία…
Γι’ αυτό κι εμείς, για χιόνι στο γραφικό Αγρίνιο, ακούμε μόνο μετεωρολόγους που ήταν στην Ένωση Κεντρώων και ο τέως αρχηγός τους καταγγέλλει ότι πάνε για ΝΔ! Για εύστοχες προβλέψεις και άσπρες μέρες.

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.