Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Μονοήμερα, ΣΚ, Bαλκάνιοι “επιδρομείς”, εντός Αιτωλοακαρνανίας, με fb check- in ενοχής

summerΗ οικονομική κρίση μετάλλαξε τις διακοπές στο κλεινόν άστυ του τόπου μας το Αγρίνιο.  Πλέον ο προϋπολογισμός επιλέγεται να ξοδευτεί ποιοτικά. Τουτέστιν απαραίτητα για μετακινήσεις, φαγητό, ελάχιστα ποτά, ξαπλώστρα και ομπρέλα υπό μάλης στο port package, camping για νεότερους.

Οι μεγαλύτεροι επέλεξαν τις μονοήμερες αποδράσεις. Αρκετά ελκυστικά κριτήρια είναι πλέον ο επαγγελματίας να μην σε κοροϊδεύει στην όμορφη παραλία που διάλεξες. Όσο για τους προορισμούς, έγινε κάποιος επαναπροσδιορισμός της ταυτότητας: Οι Αγρινιώτες επέλεξαν την διασπορά των προορισμών ξεφεύγοντας από τους πατροπαράδοτες παραλίες της Δυτικής Λευκάδας. Η εμφάνιση των Βαλκάνιων επιδρομών ορισμένες περιόδους της σεζόν έκαναν κάπως πιο αλλότριο το περιβάλλον .  Έτσι λοιπόν επέλεξαν αρκετά και την ανατολική πλευρά του νησιού, δηλαδή Νικιάνα, Νυδρί  και φυσικά το Βαθυαβάλι-μπας και δουν και κανέναν Αγρινιώτη.

Πως κύλισε ο υπόλοιπος καιρός; Μακριά από βόλτες στο ερημωμένο  Αγρίνιο. Πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος της αδιάκριτης ερώτησης του στυλ “Δεν πήγες πουθενά διακοπές;”, “ακόμα εδώ είσαι;”. Όσο για αυτές υπάρχει το φάρμακο του check in στο fb του καλύτερου στιγμιοτύπου  το καλοκαίρι αυτό.

Που μπορεί απλά να είναι 4-5 βόλτες, μονοήμερες άντε διήμερες στο εξοχικό ενός φίλου ή σε κάποιον προορισμό της Αιτωλοακαρνανίας.

ΟΙ εποχές άλλαξαν. Μας καλως ορίζουν στο καλοκαίρι της εσωστρέφειας που μετασχηματίζει την ταυτότητά του. Καλό υπόλοιπο.

Λ.Υ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κι όμως είμαι ακόμα εδώ !!!!

    «Δεν πήγες πουθενά διακοπές;», «ακόμα εδώ είσαι;»

    Πραγματικά οι παραπάνω ερωτήσεις με ξεπερνούν!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω πως απορούν που κάποιοι δεν πάνε διακοπές, σε άλλη χώρα ζουν ; Δεν θα τους αναλύσω γατί δεν πάνε, προφανώς δεν θα το καταλάβουν , αλλά θα τους ρωτήσω μήπως με έχουν απελάσει και δεν θα έπρεπε να είμαι ακόμα εδώ, ή αν αυτός που με ρωτάει είναι σωσίας του , γιατί και αυτός ακόμα εδώ είναι και κυκλοφορεί για να με είδε. Καλό καλοκαίρι σε όλους μας όπου και να είμαστε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.