Παρασκευή, Ιανουάριος 18, 2019

Μοσχολιός: Εξαπάτηση ή επιπολαιότητα η εξαγγελία του δημάρχου για επίδομα στις οικογένειες που αποκτούν 4ο παιδί;

dimotiko-symvoulio (8) Σε  ημερίδα  που διοργάνωσε, τον περασμένο Φεβρουάριο,  ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου εξήγγειλε ότι ο Δήμος θα επιχορηγεί εφεξής με επίδομα 3.000 ευρώ τις οικογένειες που αποκτούν 4ο παιδί αναφέροντας  ότι η πρότασή του αυτή θα εγκριθεί από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Το θύμισε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού  συμβουλίου ο πρώην δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός  αναφέροντας πως 4,5 μήνες μετά δεν έχει έρθει καμιά τέτοια πρόταση. ‘Έκανε λόγο μάλιστα  για εξαπάτηση ή επιπολαιότητα… Όσα υποστήριξε ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου  φαίνεται πως δεν κάλυψαν τον Π.Μοσχολιό που επανήλθε με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Εξαπάτηση ή επιπολαιότητα…

Στις 3 Φεβρουαρίου και σε ημερίδα, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου εξήγγειλε ότι ο Δήμος θα επιχορηγεί εφεξής με επίδομα 3.000 ευρώ τις οικογένειες που αποκτούν 4ο παιδί, δεσμεύθηκε δε ότι η πρότασή του αυτή θα εγκριθεί από το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

4,5 μήνες μετά δεν έχει έρθει καμιά τέτοια πρόταση και σε ερώτηση που έγινε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπήρξε καμία απάντηση.

Δύο ερμηνείες μπορεί να δώσει κάποιος για το θέμα αυτό:

  1. 1. Ο Δήμαρχος να γνώριζε ότι δεν μπορούσε με νόμιμο τρόπο να δοθεί απ’ τον Δήμο τέτοιο επίδομα και παρ’ όλα αυτά να δεσμεύθηκε για ψηφοθηρικούς λόγους ότι θα το δώσει, οπότε συνειδητά εξαπάτησε τις οικογένειες των πολυτέκνων, παίζοντας με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περίοδο της οικονομικής κρίσης.
  2. 2. Ο Δήμαρχος να αγνοούσε ότι δεν μπορούσε με νόμιμο τρόπο να δοθεί το επίδομα και με εντελώς επιπόλαιο τρόπο δεσμεύθηκε να το δώσει, χωρίς πριν να συνεννοηθεί με τις υπηρεσίες του Δήμου.

Εξαπάτηση ή επιπολαιότητα το ίδιο επικίνδυνες και οι δύο…!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.