Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

Mπαράζ συλλήψεων και σήμερα στην περιοχή

Mπαράζ συλλήψεων και σήμερα στην περιοχή

ΣΥΛΛΗΨΗ12-380x240 (1)Mπαράζ συλλήψεων σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας καθώς έλαβε χώρα συντονισμένη εξόρμηση κλιμακίων των υπηρεσιών της.
Από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας συνελήφθη 66χρονος για παράνομη οπλοκατοχή καθώς δεν είχε ανανεώσει την άδεια τριών κυνηγετικών όπλων που διάθέτει.
Για παρεμπόριο συνελήφθη στο Αγρίνιο 59χρονος ενώ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και ένας 34χρονος φυγόποινος  διότι κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο  καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα μηνών για κλοπή και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Έξι άτομα (ηλικίας 82,22,20,26,37,17) συνελήφθησαν στο 64ο και στο 67,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων (το ένα απο την ομάδα ΔΙΑΣ και τα πέντε από την Τροχαία) γιατι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.
Πέντε άτομα συνελήφθησαν επίσης για πάραβαση του ΓΟΚ καθώς εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες, σε τρεις περιπτώσεις στην περιοχή του Αγρινίου και σε μία της Κατούνας,
Στην περιοχή της Κατούνας επίσης συνελήφθη 66χρονος για απειλή και εξύβριση 80χρονου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.