Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Αιχμηρή απάντηση στην “Εμπορική Συλλογική Κίνηση”

Αιχμηρή απάντηση στην “Εμπορική Συλλογική Κίνηση”

Δύο ημέρες απέμειναν για τις κάλπες στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου και η ανακοίνωση της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης» ( εδώ) προκάλεσε την  αντίδραση του πρώην προέδρου Πάνου Μπεσίνη, της πρώην γραμματέως Χάιδως Παπαζήση και του Κώστα Ρήγα.

«Επιστρέφουμε και αντιπαρερχόμαστε τα ψέματα, τις συκοφαντίες, τις ανηθικότητες και την λάσπη στο βαθμό που μας αφορούν», είναι μια από τις αιχμηρές αναφορές των τριών μελών του συλλόγου. “Δεν απαντάμε σεβόμενοι αποκλειστικά το συλλογικό όργανο και όχι τον “συντάκτη”, σημειώνουν εξάλλου με νόημα.

Kαλούν παράλληλα ” τους συνάδελφους που έχουν δικαίωμα ψήφου, να ασκήσουν το δικαίωμα τους αυτό και με την ψήφο τους να δρομολογήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη φορά στις εκλογές, να μπορούν να ψηφίσουν αλλά και να αγκαλιάσουν τον σύλλογο πολύ περισσότεροι συνάδελφοι”.

 Η ανακοίνωση:

Προς:  Τον “συντάκτη”… και τους συνυπογράφοντες της τελευταίας ανακοίνωσης της «Εμπορικής Συλλογικής Κίνησης».

   Κυρίες και κύριοι συνέμποροι,

  • Επί της ουσίας, οι απαντήσεις μας θα δοθούν στην 1η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που καλώς εχόντων των πραγμάτων οφείλεται να την πραγματοποιήσει το νέο Δ.Σ. αμέσως μετά την διεξαγωγή των εκλογών.
  • Δεν απαντάμε και δεν τοποθετούμαστε αυτή την στιγμή (μια ημέρα πριν της εκλογές), σεβόμενοι αποκλειστικά το συλλογικό όργανο και ΟΧΙ τον “συντάκτη” και τους συνυπογράφοντες.
  • Επιστρέφουμε και αντιπαρερχόμαστε τα ψέματα, τις συκοφαντίες, τις ανηθικότητες και την λάσπη στο βαθμό που μας αφορούν.
  • Δηλώνουμε ότι δεν “τσουβαλιαζόμαστε” και δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να το κάνει γιατί απλά δεν είμαστε “όλοι ίδιοι” και γιατί είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την συνδικαλιστική μας διαδρομή, το συνδικαλιστικό μας ήθος και για όλα αυτά που ο σύλλογός μας πέτυχε στα χρόνια που συμμετείχαμε στην διοίκηση του.
  • Καλούμε τους συνάδελφους που έχουν δικαίωμα ψήφου, να ασκήσουν το δικαίωμα τους αυτό και με την ψήφο τους να δρομολογήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε την επόμενη φορά στις εκλογές, να μπορούν να ψηφίσουν αλλά και να αγκαλιάσουν τον σύλλογο πολύ περισσότεροι συνάδελφοι.

Μπεσίνης Παναγιώτης

Παπαζήση Χάιδω

Ρήγας Κώστας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.