Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Μυστήριο για τον άνδρα που κάηκε στο φλεγόμενο τζιπ στο ορεινό Θέρμο

Αναμένεται η εξέταση DNA για να καταλήξει οριστικά η αστυνομική έρευνα για την ταυτότητα του άνδρα που βρήκε τραγικό θάνατο. Κάμερα στο Θέρμο κατέγραψε τη διέλευση του οχήματος και εκεί βασίζεται η λύση του μυστηρίου .

3
Χαρακτηριστικά θρίλερ παρουσίασε η υπόθεση του τραγικού θανάτου του οδηγού του οχήματος τύπου τζιπ που έγινε παρανάλωμα του πυρός σε σημείο του επαρχιακού οδικού δικτύου του ορεινού Θέρμου, συγκεκριμένα στη θέση «Κελί» του δρόμου Μελίγκοβα- Αμβρακιά.
Ο οδηγός βρήκε φρικτό θάνατο στο φλεγόμενο όχημα που κυριολεκτικά έλιωσε από τη φωτιά με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η ταυτοποίηση των στοιχείων του. Την έρευνα δυσχέρανε το γεγονός πως μέχρι τις απογευματινές ώρες τα δεν είχε δηλωθεί καμία εξαφάνιση στην Αιτωλοακαρνανία.
Αρκετές ώρες μετά το συμβάν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τηρείται σιγή ιχθύος και δεν επιβεβαιώνονται διάφορα σενάρια που διακινήθηκαν ούτε καν ως προς το φύλο του οδηγού με τις (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες ωστόσο να συγκλίνουν πως πρόκειται για άνδρα που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Μεσολόγγι.
Ο ιατροδικαστής αποχώρησε πριν λίγη ώρα από τον τόπο του τραγικού συμβάντος, η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας ενώ μεταφέρθηκε και το όχημα για την περαιτέρω έρευνα που ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενώ πιθανότατα θα ζητηθεί και έκθεση αυτοψίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Το γεγονός πως από την Αστυνομία δεν υπάρχει ενημέρωση δεν σημαίνει πάντως πως η έρευνα της δεν κινείται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η Αστυνομία διαθέτει στοιχεία αλλά αναμένει την εξέταση DNA για να ειπωθεί επισήμως ποια είναι η ταυτότητα του νεκρού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο του agrinionews.gr υλικό από κάμερες έριξε φως στην υπόθεση καθώς κατέγραψαν τη διέλευση του τζιπ από το Θέρμο.
Θυμίζουμε πως Αστυνομικοί και Πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν αμέσως αφότου διερχόμενος πολίτης ενημέρωσε για το σοκαριστικό θέαμα που αντίκρισε αλλά όταν έφτασαν στο σημείο η φωτιά είχε σβήσει αφού ολοκλήρωσε το καταστροφικό της έργο. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, εκτιμήθηκε ως πιθανό το σενάριο του δυστυχήματος. Το υγραεριοκίνητο όχημα δηλαδή να εκτράπηκε και να έγειρε στην άκρη του δρόμου από την πλευρά του οδηγού που εγκλωβίστηκε σε αυτό και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.