Παρασκευή, 3 Ιουλίου, 2020

Το μυστηριώδες τζιπ που ακολουθούσε η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει

IMG_20180222_195700


Ένα αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο φέρνει σήμερα στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται σε απόσταση αναπνοής ένα μαύρο τζιπ. Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι κάποιοι κατηύθηναν την Ειρήνη στη Μυρτιά. Λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας στην Παραβόλα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ειρήνη Λαγούδη ακολουθούσε ένα μαύρο τζιπ.
Η ώρα στο ρολόι δείχνει τρεις και εννιά το μεσημέρι αλλά στην πραγματικότητα η ώρα είναι δυο, καθώς δεν έχει ρυθμιστεί η χειμερινή ώρα.
Το τζιπ περνά από το σημείο στις δυο και εννιά και 16 δευτερόλεπτα. Το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης εμφανίζεται μετά από τρία μόλις δευτερόλεπτα στις δυο και εννιά και δεκαεννιά δευτερόλεπτα.
Είναι η τελευταία κάμερα που καταγράφει την διαδρομή της 44χρονης λίγο πριν το τέλος της.
Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις για το μυστηριώδες αυτοκίνητο.

«Περιμένουμε απαντήσεις για το μυστηριώδες τζιπ»
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης λέει χαρακτηριστικά: «Εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος αν πήγε μόνη της, αν πήγε συνοδευόμενη, αν πήγε μετά από πρόσκληση κάποιου ή κάποιων, ή αν κλείσθηκε το ραντεβού από την Ειρήνη ή από άλλους.
Επειδή είμαι καχύποπτος, θα περιμένω απαντρήσεις ποιο είναι το τζιπ που προπορεύεται του αυτοκινήτου της Ειρήνης».
Η οικογένεια της άτυχης μητέρας είναι πυρ και μανία με καταθέσεις οι οποίες ισχυρίζονται ότι η Ειρηνη Λαγούδη ταξίδεψε στο εξωτερικό και ξόδεψε μάλιστα 15.000 ευρώ. Το παράδοξο είναι όμως ότι δεν έλειψε από τα τρία της παιδιά ούτε μια ημέρα. Ποιος είχε την κάρτα της και ξόδεψε αυτά τα χρήματα;
Ο αδερφός της Ειρήνης ζητά να μάθει τη αλήθεια. «Πότε και που έγινε το ταξίδι στο εξωτερικό; Από τις 15.000 υπάρχουν αποδείξεις; Κάνανε έρευνες; Οι κάρτες έχουν όριο. Πόσες μέρες χάλαγε αυτά τα χρήματα; Και πώς τα ξόδεψε; Αφού δεν ‘έφυγε ποτέ από το σπίτι της; Γιατί μου απαγόρευσαν να δω το πτώμα της Ειρήνης; Γιατί μας στερούν το δικαίωμα να μάθουμε την αλήθεια;»

«Να εμφανιστεί ο δολοφόνος»
Ο ξάδερφος της άτυχης Ειρήνης μιλά για δολοφονία: «Να καλέσουμε το δολοφόνο να πάει να ομολογήσει. Για μας το θέμα δεν θα κλείσει. Η δίκη η δική μας δεν θα κλείσει».
Στις αρχές δημιουργεί προβληματισμό η ύπαρξη αιθάλης στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη. Και αυτό γιατί όταν μπήκε η φωτιά οι πόρτες και τα παράθυρα ήταν κλειστά. Ή μήπως όχι ;
Δύτες θα πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να εντοπίσουν το χαμένο κινητό της άτυχης μητέρας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δάκος

    Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει για όσους εκμεταλλεύονται την οικογένεια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.