Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ν. Φαρμάκης: Όχι τρόμος, αλλά διαρκής αφύπνιση για τον κορωνοϊό στην Αιτωλοακαρνανία

Ν. Φαρμάκης: Όχι τρόμος, αλλά διαρκής αφύπνιση για τον κορωνοϊό στην Αιτωλοακαρνανία

Ψυχραιμία και σωφροσύνη συστήνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης σε δηλώσεις του στην «Αιχμή» με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.

Ο κ. Φαρμάκης εμφανίζεται αισιόδοξος, ότι σύντομα τα κρούσματα θα ανιχνευθούν και θα περιοριστούν, εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στους επιστήμονες και διαβεβαιώνει ότι η Περιφέρεια βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Φαρμάκης αναφέρει: “Μπορεί στην Αιτωλοακαρνανία, μέχρι πριν λίγα 24ωρα να μην είχε ταυτοποιηθεί κάποιο κρούσμα κορωνοϊού, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Αιτωλοακαρνανία δεν αποτελεί κομμάτι μίας χώρας – ή και μίας ολόκληρης ηπείρου – που δοκιμάζεται από την πανδημία. Όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν ιό, απέναντι στον οποίο κανένας δεν είναι άτρωτος εφόσον δεν λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα προστασίας και προφύλαξης. Γι’ αυτό και η ανίχνευση των πρώτων κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία δεν πρέπει να μας τρομάζει, αλλά να μας κρατάει σε διαρκή αφύπνιση. Η διαδικασία της ιχνηλάτησης συνεχίζεται και είμαι απόλυτα αισιόδοξος ότι τα κρούσματα θα ανιχνευθούν και θα περιοριστούν πλήρως.

 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία, τις Δημοτικές Αρχές και την 6η ΥΠΕ και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους ειδικούς, αλλά και στην τοπική κοινωνία που έχει αποδείξει πολλές φορές την αρετή της ψυχραιμίας και της σωφροσύνης. Και φυσικά, δεν ξεχνάμε: Τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και είμαστε αποφασισμένοι να περάσουμε αυτό το Πάσχα… μακριά και αγαπημένοι! Για να είμαστε σύντομα όλοι μαζί”.

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.