Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Nα «καταργήσουμε μαζί την πλαστική σακούλα» καλεί η παράταξη Τραπεζιώτη

Nα «καταργήσουμε μαζί την πλαστική σακούλα» καλεί η παράταξη Τραπεζιώτη

unnamed«Ομάδα ενεργών πολιτών» και η Δημοτική Παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση» προσκαλούν να «καταργήσουμε μαζί την πλαστική σακούλα».
Σημειώνουν πως αποφάσιαν να δράσουν για να σταματήσει η σπατάλη της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης με απώτερο σκοπό να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με τσάντες πολλαπλών χρήσεων.
Γι αυτό το λόγο αυτό καλούν στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης-Αγρίνιο, το Σάββατο, 6 Μαΐου και ώρα 19:00 για να συζητηθεί το θέμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΑΚΟΥΛΑ

Μια ομάδα ενεργών πολιτών και η δημοτική παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» αποφασίσαμε να δράσουμε για να σταματήσει η σπατάλη της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης με απώτερο σκοπό να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με τσάντες πολλαπλών χρήσεων.
Γι αυτό σας προσκαλούμε στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης-Αγρίνιο, το Σάββατο, 6 Μαΐου και ώρα 19:00 όπου θα συζητήσουμε το θέμα και θα καθορίσουμε τις ενέργειές μας προκειμένου να ξεκινήσει μια καμπάνια κατά της πλαστικής σακούλας μιας χρήσης που έχει γίνει ο βραχνάς, μαζί με τα άλλα προϊόντα μια χρήσης, για τις λίμνες, τα ποτάμια, τους χείμαρρους, τις θάλασσες και τους ωκεανούς μολύνοντας με τοξικές ουσίες την τροφή μας και καταστρέφοντας τον πλανήτη μας.

Ομάδα ενεργών πολιτών
Δημοτική Παράταξη «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ»

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.