Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Να μπει στο «βαθύ κόκκινο» η Αιτωλοακαρνανία εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Να μπει στο «βαθύ κόκκινο» η Αιτωλοακαρνανία εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων που αξιολογεί τα επιδημιολογικά δεδομένα και αναμένεται να εισηγηθεί αυστηριοποίηση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίονται, η πρόταση για γενικό lockdown σε όλη τη χώρα  δεν έγινε δεκτή αλλά θα γίνουν πιο αυστηρά τα μέτρα στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές.

Μία από αυτές είναι η Αιτωλοακαρνανία για την οποία η εισήγηση είναι να τεθεί ολόκληρος ο νομός στο βαθύ «κόκκινο», σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου δηλαδή .

Μια τέτοια εξέλιξη θα σημάνει κλείσιμο το λιανεμπορίου και της εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες. Τα μέτρα θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα ισχύ από αύριο, Τσικνοπέμπτη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, στο «κόκκινο» θα παραμείνουν ή μπούν Αττική,  Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Λευκάδα, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, Χίος, Σάμος, Θεσπρωτία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν αργότερα από τον υφυπουργό   Νίκο Χαρδαλιά  στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου παρουσία και του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. 911

    και αν φασιστομπει, θα μεινει μέσα ο κόσμος, να είστε σίγουροι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.