Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Ναύπακτος: Εικόνες συνωστισμού που θυμίζουν Μύκονο

Ναύπακτος: Εικόνες συνωστισμού που θυμίζουν Μύκονο

Οι τελευταίες εικόνες από τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος προβλημάτισαν το κυβερνητικό επιτελείο και τους λοιμωξιολόγους

Κανονικά φαίνεται να έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι όχι μόνο στη Μύκονο αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Ομως, σε αρκετές περιπτώσεις τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό δεν τηρούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπαρ και παραλίες γεμίζουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα να επικρατεί συνωστισμός. Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ναυπάκτου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο. Τα μπαρ ήταν όλα γεμάτα, με τον κόσμο να ξεφαντώνει μέχρι το πρωί και σε καμία περίπτωση δεν φαίνεται να τηρούνταν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί κατά του κορονοϊού.

Οι τελευταίες εικόνες από τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος προβλημάτισαν το κυβερνητικό επιτελείο και τους λοιμωξιολόγους, οι οποίοι τονίζουν ότι ο ιός είναι ακόμη εδώ και τέτοιες συμπεριφορές είναι πιθανό να προκαλέσουν νέα εξάπλωση του ιού.

Σύμφωνα με το npress.gr, στην πόλη της Ναυπάκτου την Κυριακή το βράδυ δημιουργήθηκε συνωστισμός καθώς πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα μαγαζιά της πόλης χωρίς φυσικά να τηρούνται οι αποστάσεις.

Πηγή: ethnos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.