Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

ΝΔ: υποψηφιότητα του Βασίλη Φεύγα στο προσκήνιο

fevgas-nea-dimokratiaΟι εκτιμήσεις για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ποικίλουν. Γνωρίζουν όμως όλοι πως η επιλογή ανήκει στον Πρωθυπουργό με την κυβέρνηση να διαμηνύει πως θα εξαντλήσει την τετραετία.
Δεν είναι μυστικό ωστόσο πως τα κόμματα κινούνται ήδη σε προεκλογική τροχιά με τις διεργασίες να είναι σε εξέλιξη. Κρίσιμη παράμετρος σε κάθε περίπτωση θα είναι η μάχη των ψηφοδελτίων.
Για τη λίστα της ΝΔ μάλιστα η ονοματολογία φουντώνει και περιλαμβάνει πολλά πρόσωπα. Άλλα σενάρια είναι υπαρκτά, άλλα εδράζονται στους ευσεβείς πόθους επίδοξων πολιτευόμενων. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί ανανέωση και μάλλον επιφυλάσσει εκπλήξεις.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του agrinionews.gr μια νέα υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στον εκλογικό χάρτη της Αιτωλοακαρνανίας από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για τον Αγρινιώτη σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας Βασίλη Φεύγα.
Ο Βασίλης Φεύγας μεγάλωσε στο Αγρίνιο, έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.
Αποτελεί στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2003, όταν ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε τα πρώτα βήματα του στην πολιτική σκηνή της χώρας.
Η πολιτική του ενασχόληση ξεκίνησε από την ΟΝΝΕΔ Αγρινίου στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και συνεχίστηκε με τις σπουδές του ως μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και στη συνέχεια ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Vassilis_Fevgas-1-400x400Με την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων ξεκίνησε να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο πλευρό του σημερινού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Πολιτικής.
Ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας έχει συμβουλέψει δεκάδες πρόσωπα και οργανισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε την ευθύνη για την επικοινωνία σε ζητήματα Εκπαίδευσης, Νεολαίας και Καινοτομίας.
Είναι τακτικός αρθρογράφος σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και οι απόψεις του φιλοξενούνται τακτικά σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τον τελευταίο χρόνο στο πλαίσιο της Πολιτικής Ακαδημίας της Νέας Δημοκρατίας, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 1500 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα, σε ζητήματα στρατηγικής και επικοινωνίας ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αποτελεσματικότερο τρόπο στην κοινωνία.

Στη φωτό ο Βασίλης Φεύγας
Στη φωτό (δεξιά) ο Βασίλης Φεύγας, την περασμένη Κυριακή, ψηφίζοντας στις εσωκομματικές κάλπες του Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.