Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Προστίμων συνέχεια για άσκοπες μετακινήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Προστίμων συνέχεια για άσκοπες μετακινήσεις στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Απρίλιος οδεύει προς το τέλος του και με βάση τις εξαγγελίες των ανθρώπων της κυβέρνησης θα ξεκινήσει σταδιακά η άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν ληφθεί προς αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι δε συνεχίζονται εντατικά.

Στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας για χθες, Παρασκευή κατεγράφησαν 28 παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Από αυτές οι 9 αφορούσαν πεζούς, οι 12 οδηγούς και 7 ακόμη συνεπιβάτες σε οχήματα.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκε το αντίστοιχο διοικητικό πρόστιμο για μετακίνηση δίχως τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ύψους 150 ευρώ.

Γενικότερα, στην Αιτωλοακαρνανία από την έναρξη της ισχύος των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας έχουν βεβαιωθεί 1.447 παραβάσεις. Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας κατεγράφησαν 974 παραβάσεις ενώ από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 473 Παραβάσεις.

Οι αρχές δε σταματούν να ζητούν από τους πολίτες για την συνεργασία τους και την υπεύθυνη στάση τους ως προς την τήρηση των μέτρων. “Η αποφυγή και ο περιορισμός της διάδοσης του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας”, υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.