Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κορωνοϊός: πολλά τα πρόστιμα χθες στην περιοχή του Αγρινίου

Κορωνοϊός: πολλά τα πρόστιμα χθες στην περιοχή του Αγρινίου

Νέα πρόστιμα για μάσκες και άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή του Αγρινίου  επέβαλλαν οι αστυνομικές αρχές. Ο αριθμός τους μάλιστα είναι απο τους υψηλότερους της δέυτερης καραντίνας. 

Ειδικότερα, 44 παραβάσεις βεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο των ελέγχων τους για τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, 42 παραβάσεις αφορούν περιπτώσεις άσκοπων μετακινήσεων από πολίτες οι οποίοι δεν έφεραν τα απαραίτητα έγγραφα ή ψηφιακά δικαιολογητικά.

Βεβαιώθηκαν ακόμη πρόστιμα σε δύο πολίτες για μη χρήση μάσκας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νίκος Μουζάκης

    Και που πάει ο κόσμος; (εκτός απο δουλειές;) Έχω εδώ και λίγους μήνες που γύρισα στο κακάσχημο Αγρίνιο και με έχει πιάσει κατάθλιψη μέσα στη καραντίνα. Κυριολεκτικά δεν έχει πουθενά να πας. Ένα τίποτα αυτή η πόλη. Μόνο στο δασάκι του Αγίου Χριστοφόρου και άντε στην κεντρική πλατεία και πέριξ. Κλειστοφοβία σε πιάνει και έχεις και τους βλαχόμπατσους να πουλάνε και εξουσία. Ποτέ ξανά καραντίνα εδώ.

  2. Κρουστιάνος

    Ενώ εδώ στην Αθήνα περνάμε τέλεια στην καραντίνα…
    και οι μπάτσοι γράφουν τόσο ευγενικά που χαίρεσαι να τρως πρόστιμα.
    Εντάξει το Αγρίνιο είναι απτις πιο άσχημες πόλεις αλλά σιγουρα υπάρχουν και χειρότερα και οπουδήπωτε η καραντίνα δεν παλεύεται αλλά η επαρχία έχει πιο πολλά συν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.