Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Νέο βίντεο για την 44χρονη Ειρήνη- Για στοιχεία που θα οδηγήσουν στο δολοφόνο κάνει λόγο ο αδελφός της

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο για την υπόθεση του θανάτου της 44χρονης  στην Αιτωλοακαρνανία φέρνει στο φως  σήμερα το Star και ο απεσταλμένος του στην περιοχή Λάμπρος Δεμερτζής.      Είναι η τελευταία καταγραφή της άτυχης 44χρονης που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα στη θέση του οδηγού η Ειρήνη Λαγούδη φορώντας άσπρο μπλουζάκι δεμένη με την ζώνη ασφαλείας. Παρά την καθαρή εικόνα δεν διακρίνεται αν στη θέση του συνοδηγού βρίσκεται κάποιο άτομο. Η ξεκάθαρη εικόνα του βίντεο ενδεχομένως οδηγήσει τις αρχές σε συμπεράσματα.

Η Ειρήνη πέρασε από το συγκεκριμένο σημείο στις 2.09. Το καταγραφικό γράφει μια ώρα μετά,  καθώς δεν άλλαξε την θερινή ώρα.

Την ίδια στιγμή ο αδερφός της 44χρονης μιλώντας αποκλειστικά στο Star κάνει λόγο για στοιχεία που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.   «Έχω στοιχεία,  περιμένω και τις επόμενες μέρες θα τα πούμε»δηλώνει.

Η ασφάλεια Αγρινίου απο την επεξεργασία του βίντεο εξετάζει μεταξύ άλλων αν υπάρχει άλλο όχημα ή στοιχείο που θα οδηγήσει στην λύση της μυστηριώδους υπόθεσης.

star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.