Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ενόψει των ιογενών λοιμώξεων της χειμερινής περιόδου

Πλήρης νοσοκομειακή περίθαλψη στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου ενόψει των ιογενών λοιμώξεων της χειμερινής περιόδου

Με αφορμή τις ιογενείς λοιμώξεις που παρουσιάζουν έξαρση κατά την χειμερινή περίοδο, η Γενική Κλινική του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου αποτελεί σταθερά για πάνω από 50 χρόνια,  την πιο πλήρη και  ολοκληρωμένη πρόταση στην ιδιωτική Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Με έτος ίδρυσης το 1967, λειτουργεί ως πρότυπο  ιδιωτικό θεραπευτήριο διαθέτοντας εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και άρτιο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Είναι δυναμικότητας 100 κλινών, οι οποίες αναπτύσσονται σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

Η Κλινική δέχεται επείγοντα και τακτικά περιστατικά, 24 ώρες το 24ωρο, ενώ διαθέτει 2 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των ασθενών. Ειδικά για όσους διαμένουν στην πόλη του Αγρινίου, η μεταφορά με το ασθενοφόρο είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η Κλινική μας, έχει σύμβαση με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής ΥπηρεσιώνΥγείας (ΕΟΠΥΥ), τόσο για τη νοσηλεία των ασθενών όσο και για τις διαγνωστικές εξετάσεις στα σύγχρονα απεικονιστικά  και μικροβιολογικά τμήματα της κλινικής. Παράλληλα, η συνεργασία επεκτείνεται στις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Με γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και με εξωτερικές συνεργασίες, η Κλινική μας είναι έτοιμη να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και ασφάλεια προς κάθε συμπολίτη μας που θα χρειασθεί νοσηλεία στα τμήματα της Κλινικής.

Τα τμήματα της Κλινικής:

 1. Παθολογικός Τομέας:
 2. Παθολογικό Τμήμα
 • Διάγνωση και αντιμετώπιση χρόνιων παθολογικών προβλημάτων (Λοίμωξη αναπνευστικού, εγκεφαλικό επεισόδιοκ.α)
 1. Καρδιολογικό Τμήμα
 • Αντιμετώπιση παροδικών και οξέων καρδιολογικών προβλημάτων (Κολπική μαρμαρυγή, Συγκοπτικό επεισόδιο, οξύ έμφραγμα μυοκαρδίουκ.α)

 1. Χειρουργικός Τομέας
 2. Χειρουργικό τμήμα
 • Διενέργεια μικρών και μεγάλων επεμβάσεων στην σύγχρονη χειρουργική αίθουσα της Κλινικής από έμπειρους και εξειδικευμένους χειρούργους (Κήλες, σκωληκοειδίτιδα, λαπαροσκοπικήχολοκυστεκτομή, ρινικές επεμβάσεις, ογκίδια-σπίλοι κ.α)
 1. Ορθοπαιδικό τμήμα
 • Παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους τομείς της διάγνωσης και θεραπείας σε ένα ευρύ φάσμα ορθοπαιδικών παθήσεων (οσφυαλγία, αρθρίτιδακ.α)
 • Συνεργασία με καταξιωμένους χειρούργους ορθοπαιδικούς για την διενέργεια επεμβάσεων (αρθροσκόπηση ώμου και γόνατος, καρπιαίου σωλήνα, ρήξη συνδέσμουκ.α)
 1. Ουρολογικό τμήμα
 • Διαγνωστική και χειρουργική (εάν κριθεί αναγκαίο) αντιμετώπιση παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος (ουρολοίμωξη, αιματουρία, κολικός νεφρούκ.α)
 1. Οφθαλμολογικό τμήμα
 • Διενεργούνται οφθαλμολογικές, χειρουργικές επεμβάσεις με σύγχρονες τεχνικές (καταρράκτης, χαλάζιοκ.α)
 1. Μαιευτικό/Γυναικολογικό τμήμα
 • Διενεργείται όλη η γκάμα των μαιευτικών και γυναικολογικών επεμβάσεων

Γ.   Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 • Καλύπτει μετεγχειρητικά, παθολογικά και καρδιολογικά περιστατικά σε 6 άρτια εξοπλισμένες κλίνες υπό την επίβλεψη έμπειρων ιατρών καθώς και ειδικά εκπαιδευμένου νοσηλευτικού προσωπικού.

Δ.   Νεφρολογικός Τομέας

 • Στην Νεφρολογική κλινική νοσηλεύονται ασθενείς με νοσήματα των νεφρών (οξέα ή χρόνια), καθώς και ασθενείς που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρσηεξαιτίας επιπλοκών.
 • Η κλινική μας διαθέτει σύγχρονη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού δυναμικότητας 15 μηχανημάτων (+3 εφεδρικά).Παράλληλα,οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου κριθεί αναγκαίο παρέχεται η δυνατότητα έκτακτης συνεδρίας αιμοκάθαρσης.

Με πολύ χαμηλό κόστος νοσηλείας, δίνονται η παρακάτω παροχές προς κάθε νοσηλευόμενο:

 • Πλήρης ιατρικός έλεγχος κατά την είσοδο του ασθενή
 • Διαρκής 24ωρη παρακολούθηση από το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής
 • Φαρμακευτική κάλυψη κατά την διάρκεια της νοσηλείας
 • Τακτικά γεύματα σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού
 • Παράδοση των εξετάσεων (αντίγραφα) του ιατρικού φακέλου κατά την έξοδο του νοσηλευόμενου.

Τέλος, μέσα από το site της Κλινικής (www.ippokrateio.gr), κάθε συμπολίτης μας μπορεί να ενημερώνεται για νέα από το χώρο της υγείας και της Κλινικής αλλά και να μπορεί να κλείνει ραντεβού για οποιοδήποτε διαγνωστικό τμήμα (μαγνητικός-αξονικός τομογράφος, τμήμα υπερήχων, μικροβιολογικό τμήμα), την ημέρα και την ώρα που επιθυμεί.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας καιδέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες με ευθύνη και σεβασμό στην υγεία σας.

Αλέξης Σιάμος
Πρόεδρος και
Διευθύνων Σύμβουλος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.