Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Προβάλλεται στο Αγρίνιο το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Προβάλλεται στο Αγρίνιο το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ


Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ καλούν στην προβολή του ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ.

Τίτλος του ντοκιμαντέρ, «Ο Δρόμος μας» και θα προβληθεί στο Δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου & ώρα 21:30.

H πρόσκληση της Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ αναφέρει:

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ καλούν όλο τον κόσμο, το λαό, την εργατική τάξη, ειδικά τη νεολαία, του Αγρινίου αλλά και του νομού μας, στην προβολή του Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με τίτλο «Ο Δρόμος μας», στο Δημοτικό κινηματογράφο «Άνεσις» στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου & ώρα 21:30.

Μέσα σε 100 λεπτά γίνεται προσπάθεια να αποτυπωθούν βασικοί σταθμοί της 100χρονης ιστορικής πορείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Με το Ντοκιμαντέρ ζωντανεύουν σημαντικές πλευρές αυτής της Ιστορίας, που είναι ταυτόχρονα η Ιστορία των αγώνων του λαού μας, για να μπορούν να μαθαίνουν, να διδάσκονται και να εμπνέονται οι νέες γενιές, να βλέπουν κάτω από το μαύρο πέπλο του αντικομμουνισμού, της παραχάραξης της Ιστορίας του λαού μας, της συκοφάντησης των πιο ηρωικών αγώνων του.

Το Ντοκιμαντέρ είναι μια αφορμή γι’ αυτούς που προβληματίζονται, που αισθάνονται προοδευτικοί άνθρωποι, που πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, να βγάλουν κάποια ιστορικά διδάγματα, συμπεράσματα και για το σήμερα.

Η είσοδος γίνεται με ένα εισιτήριο των 6€ για 2 άτομα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.