Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Ο ανερχόμενος ξένος, ο Βεργέτης και οι άλλοι …

proti proponisi panetolikos 2017-18 (5)

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το θέμα του νέου προπονητή του Παναιτωλικού. Οι επαφές με συγκεκριμένους στόχους είναι πυρετώδεις με σκοπό το ζήτημα να κλείσει εντός της εβδομάδας.
Επαφές που ξεκίνησαν το ίδιο βράδυ του διαζυγίου με Χάβου, όταν φούντωσαν τα σενάρια για Ίβιτς. Ο Σέρβος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βολιδοσκοπήθηκε αλλά λέγεται πως το ξέκοψε αμέσως…
Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός εξέπεμψε αντιφατικά μηνύματα. «Να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα» διέρρευσε πως ήταν το βασικό κριτήριο αλλά δεν άργησε το σενάριο να αλλάξει στο να «είναι ξένος, φιλόδοξος και ανερχόμενος, κάτι σαν τον Λουτσέσκου για παράδειγμα». Πράγματι εκεί προσανατολίστηκε ο Παναιτωλικός εντοπίζοντας δυο αξιοσημείωτες περιπτώσεις . Τις τελευταίες ώρες επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένο νεαρό ξένο που δεν είναι όμως εύκολη περίπτωση, θέλει να έρθει, προπονεί ήδη ομάδα και πρέπει να σπάσει συμβόλαιο. Επίσης σε δεύτερο ξένο που έχει πολύ καλές συστάσεις από τους διαύλους που άνοιξε η ομάδα στην Ιβηρική Χερσόνησο.
Εάν ναυαγήσει του ξένου προπονητή αναπόφευκτα τα «καναρίνια» θα στραφούν στην εγχώρια αγορά. Η λίστα όμως με τους Έλληνες δεν έχει στην κορυφή τα ονόματα που διακινήθηκαν (Μάντζος, Δέλλας, Αναστασιάδης) αλλά τον Στάικο Βεργέτη. Μια περίπτωση με χαρακτηριστικά που αρέσουν στους διοικούντες του Παναιτωλικού.
Όπως και να έχει αυτά προς το παρόν είναι σενάρια. Το τοπίο ωστόσο αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίσει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.