Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Ο Μπελεβώνης άρπαξε τον Καρβελά στον Παναιτωλικό!

Ο Μπελεβώνης άρπαξε τον Καρβελά στον Παναιτωλικό!

belevonisΟ πρώην αρχηγός του ΟΦΗ και νυν τιμ μάνατζερ του Παναιτωλικού ήταν εκείνος που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους Αγρινιώτες και τον ΠΟΑ για να γίνει η μεταγραφή του νεαρού δεξιού μπακ.

Ακόμα ένα ταλέντο από το Ηράκλειο είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε την μετακίνηση του Άγγελου Καρβελά στον Παναιτωλικό που θα προχωρήσει στην απόκτηση του. Όμως το ερώτημα που προέκυψε είναι το εξής: Πως ο Παναιτωλικός ανακάλυψε τον Καρβελά που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΟΑ;

Η απάντηση είναι εύκολη, αν το καλοσκεφτεί κάποιος, αφού Παναιτωλικός και Ηράκλειο συνδέονται μέσω του Μάκη Μπελεβώνη που είναι τιμ μάνατζερ στην αγρινιώτικη ΠΑΕ. Ο πρώην αρχηγός του ΟΦΗ διατηρεί συχνές επαφές με την πόλη του Ηρακλείου αφού διαθέτει αρκετούς φίλους, τους οποίους έκανε από το πέρασμα του από την ομάδα. Άλλωστε, πέρασε έξι χρόνια στον ΟΦΗ και μπορεί να έφυγε από την πόλη το 2007 όμως διατηρεί ακόμα επαφές.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Μπελεβώνης πληροφορήθηκε από δικό του άνθρωπο στο Ηράκλειο, για το ταλέντο του Άγγελου Καρβελά που τον ενημέρωσε για τις δυνατότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή. Στην συνέχεια, τα υπόλοιπα πήραν τον δρόμο τους: Ο Μπελεβώνης ήρθε σε επικοινωνία με τον ΠΟΑ και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Καλέμπουμπα και αφού βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό, η μεταγραφή έκλεισε αμέσως. Επίσης, σημαντικό ρόλο για τον ΠΟΑ έπαιξε το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκε μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση και κανένα οικονομικό πρόβλημα.

??????????????

http://www.athleticradio.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.