Κυριακή, Αύγουστος 18, 2019

Ο Χάβος που έπρεπε να έχει φύγει προ καιρού κι ο Ίβιτς που θα έφερνε μπάχαλο

xab

Έχουμε την ευχέρεια σε τούτη τη στήλη- αφού δεν είμαστε αθλητικογράφοι να μας δεσμεύσει αυτό που θα πούμε- να κάνουμε και μια πρόβλεψη παραπάνω. Και να μας το καταλογίσουν μετά απλώς θα το γυρίσουμε στο καλαμποκίσιο και θα πούμε «’νταξ’ μωρέ, δεν κάνουμε κι αθλητικά, γράψε λάθος», έτσι και δεν βγει η πρόβλεψη… Είναι κι αυτή μια κατάκτηση, όπως το να γράφουμε επί παντός του επιστητού (και να λουζόμαστε και το κράξιμο ασφαλώς).

Τούτων δοθέντων, η στήλη κάνει την πρόβλεψη ότι ο Παναιτωλικός δεν θα πάρει τελικά για προπονητή τον Βλάνταν τον Ίβιτς. Πείτε ότι έχουμε ενόραση, πείτε ότι έτσι καταλάβαμε, δεν το πιστεύουμε. Ίσως να μην θέλουμε και να το πιστέψουμε, διότι τότε θα σημαίνει πως η ηγετική ομάδα στον Παιναιτωλικό δεν καταλαβαίνει πως μια τέτοια κίνηση θα στερήσει το ηθικό πλεονέκτημα της ομάδας, που είναι υπαρκτό όσο και να προσπαθούν κάποιοι να κάνουν τον Παναιτωλικό σαν τα μούτρα τους.

Είναι ξεκάθαρο όμως πως η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια. Και ο Ίβιτς, όσο καλός ή κακός προπονητής και να είναι, δεν θα αντιμετωπιστεί ως τέτοιος. Θα προστεθεί στο γενικότερο δηλητήριο που υπάρχει αυτές τις μέρες. Μα, για το που βρήκαν εισιτήρια όσοι ήταν προχθές με την ΑΕΚ, μα για το ποιος έχει συμμαχήσει με ποιον, το πράγμα δεν αλλάζει και απλά θα επιβαρυνθεί πολύ από την έλευση κάποιου σαν τον Ίβιτς.

Διότι, ας είμαστε ειλικρινείς. Λίγοι ενδιαφέρονται αληθινά για τον Παναιτωλικό. Οι υπόλοιποι που κοπανιούνται αυτές τις μέρες είναι με άλλες ομάδες, όπως ήταν πάντα. Προχθές, μπορώ να το καταθέσω ενόρκως αν μου ζητηθεί(πλάκα κάνω, σιγά μη μου ζητηθεί), με το που δίνει το πέναλτι στην ΑΕΚ οι μισοί ρώταγαν εμάς τους Αγρινιώτες τι είδαμε στο μόνιτορ. Αυτοί ήταν Παναιτωλικοί. Οι υπόλοιποι είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους(ότι δεν ήταν!) και είχαν αρχίσει τις χειρονομίες προς τους Αθηναίους δημοσιογράφους με έναν δυο στίχους στο στόμα: «καλά σας κάνει τόσα χρόνια ο Μαρινάκης κι ο Κόκκαλης»(!) και «γράψτε τώρα ρε κουφάλες όπως γράφεται για τον…»(ξέρετε ποια ομάδα, να μην λέμε τα ίδια).

Τώρα, κατά τα λοιπά, κάποιοι λένε ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Χάβος και παίκτες χρειάζεται η ομάδα. Με την ίδια ευχέρεια που έχουμε να λέμε ό,τι θέλουμε σε τούτο το μέσο, όταν ο Μύγας πετάει τις φανέλες στον αέρα αλλάζεις προπονητή. Και δεν κρατάς κάποιον, σαν τον νεκρό Ελ Σιντ πάνω στο άλογο, για να τον βλέπουν οι δικοί μας και οι αντίπαλοι.

Επίσης, να με συμπαθάτε κιόλας, αλλά ο Χάβος(αυτός ο κύριος και αληθινά αγνός άνθρωπος, το ξέρω από πρώτο χέρι)έπρεπε να έχει φύγει προ καιρού. Το λάθος ήταν τότε και όχι τώρα. Και το λάθος είναι να μην αποφασίζεις όταν φαίνεται το πράγμα, μετρώντας τον «λαϊκό παράγοντα».

Γ.Σ.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

8 Σχόλια

 1. Γ.Σ.

  Ανώνυμε μια και πέρασε το σχόλιό σου από την διαχείριση να σε ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια και την εμπεριστατωμένη σου άποψη.

 2. Pane-6

  ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ Β ΕΘΝΙΚΗ. ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΝΙΟ.

 3. Κατερινα

  Όσο θα είναι ο Κωστούλας στον Παναιτωλικό,τα άρματα- τεθωρακισμένα- πυροβολικα- αποβατικά να τα ξεχάσουν ,διότι ο πρόεδρος μας δεν είναι καμία Τιτίκα αλλά ΑΡΣΕΝΙΚΌ!!!

 4. ευπλους

  Ετσι οπως τα λεει η Κατερινα και ο Pane-6 ειναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.