Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Ο διευθυντής του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου συνάντησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Διευθυντής του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Νικόλαος Μ. Μπρούτας συναντήθηκε με τον  Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

DSC_9047Ο Διευθυντής του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου κ. Νικόλαος Μ. Μπρούτας μετέβη στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή Φανάρι και συναντήθηκε με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριο Βαρθολομαίο.
Κατά την διάρκεια της συναντήσεως το ενδιαφέρον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη εστιάστηκε σε θέματα παιδείας και επέδειξε διάπυρο ενδιαφέρον για τα παιδιά μας και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσεως σε αυτά κυρίως, αλλά και στις οικογένειές τους.
Ζήτησε από τον κ. Μπρούτα να μεταφέρει τις Ευχές του και την Ευλογία του στους Εκπαιδευτικούς, Γονείς και μαθητές και μαθήτριες του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου
Ακολούθως κατόπιν προσκλήσεως του Παναγιωτάτου , ο κ. Μπρούτας παρακάθισεσε γεύμα στην Αγία Πατριαρχική Τράπεζα.
Η προσωπική συνάντηση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Δντη του 20ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου Κου Νικολάου Μ. Μπρούτα επισφράγισε το διακαές ενδιαφέρον του Υψηλού Αυθέντη για την μαθητιούσα νεολαία αλλά και την διαρκή προσφορά των Εκπαιδευτικών Λειτουργών σε μια σκληρά δοκιμαζόμενη κοινωνία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.