Τρίτη, Μάιος 21, 2019

Ο Δημήτρης Σταμάτης  για δήμαρχος Μεσολογγίου; Είναι αλήθεια;

Οι φήμες οργιάζουν εδώ και καιρό αλλά η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορούσε κανείς να τις πιστέψει. Ώσπου οι φήμες έγιναν πληροφορίες που διακινούνται στα όρια της βεβαιότητας. Και θα την κάνει την αναπαραγωγή το agrinionews.gr διότι υπάρχουν άνθρωποι που ορκίζονται πως η πληροφορία ισχύει.

Ο Δημήτρης Σταμάτης λοιπόν όχι απλά σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου αλλά έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές για το ζήτημα αυτό, κάνει τηλέφωνα για συνεργασίες και για στήριξη!

Ναι, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, είναι κάτι που πλέον δεν βρίσκεται στο επίπεδο της φημολογίας και το μόνο που μένει να δούμε είναι πότε θα ανακοινωθεί μια τέτοια αληθινή βόμβα στα αυτοδιοικητικά  της Αιτωλοακαρνανίας. Καταλαβαίνει κανείς την αίσθηση που θα προκληθεί από μια τέτοια «κάθοδο» και τη εύλογη απορία ψηφοφόρων και επισκεπτών της περιοχής.

Ήδη κάποιοι που δεν θέλουν να ακούν την λέξη «Αγρίνιο» ούτε σε ανακοίνωση της Αστυνομίας έχουν βγάλει φλύκταινες και διαδίδουν την οργή τους που «θέλει ο Σταμάτης να γίνει δήμαρχος στο Μεσολόγγι μας», όπως λένε.

Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσκολο να το συλλάβει κανείς μια και ο Δ. Σταμάτης εδώ και καιρό έμοιαζε να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από την πολιτική εφεδρεία πια, όμως στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ…

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι πριν γραφτούν τούτες οι γραμμές έπρεπε να γίνει ρεπορτάζ και να επικοινωνήσει το agrinionews.gr με τον άλλοτε βουλευτή και νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου.

Η αλήθεια είναι όμως ότι, από σεβασμό και μόνο, δεν βρέθηκε κανείς που να θέλει να κάνει ένα τέτοιο ερώτημα στον Δημήτρη Σταμάτη. Φανταστείτε να είναι κάτι ανυπόστατο και να ρωτούσε κάποιος εδώ στο agrinionews.gr κάτι τόσο ανήκουστο έναν τόσο έμπειρο πολιτικό!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  ΜΑ ΚΑΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! CHRISTOS

 2. ΝΤΑΦΥ.

  Η αδελφοποίηση των δύο πόλεων πέρασε και στην πράξη, τώρα περιμένουμε να μάθουμε και τον υποψήφιο μεσολογγιτη για το Αγρίνιο ???????
  Και το δούλεμα καλά κρατεί !!!!!!!

 3. P.P

  Μήπως, λέω μήπως , είναι η δουλειά σας να ΡΩΤΑΤΕ και να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ τις πληροφορίες σας πριν τις βγάλετε στον αέρα αλλιώς δεν διαφέρει σε τίποτα η είδηση αυτή από τα πρωτοσέλιδα της ESPRESSO?

 4. yfantis

  Μήπως, λέω μήπως , είναι η δουλειά σας να ΡΩΤΑΤΕ και να ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ τις πληροφορίες σας πριν τις βγάλετε στον αέρα αλλιώς δεν διαφέρει σε τίποτα η είδηση αυτή από τα πρωτοσέλιδα της ESPRESSO?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.