Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Ο δήμος Αγρινίου θα ανάψει γιορτινές επιγραφές για ψώνια στην πόλη… αρκεί να προλάβει!

Ο δήμος Αγρινίου θα ανάψει γιορτινές επιγραφές για ψώνια στην πόλη… αρκεί να προλάβει!

Οι (απόλυτα διασταυρωμένες…) πληροφορίες της στήλης λένε ότι ο δήμος Αγρινίου έχει βάλει στο πρόγραμμα να βάλει στα φωτεινά ψηφιακά σημεία ενημέρωσης που διαθέτει πλέον η πόλη σε διάφορα σημεία της, ενόψει γιορτών, μηνύματα για ψώνια στην πόλη και στήριξη της τοπικής αγοράς.

Αυτό θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, περίπου όταν θα ανάψει και το δέντρο της πόλης, ώστε να δοθεί κάποια ώθηση και να φτιαχτεί “κλίμα” στους καταναλωτές να ψωνίσουν εδώ και να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα.

Το μόνο που δεν είναι σίγουρο είναι αν θα τα προλάβουμε όλα αυτά, να είναι δηλαδή ανοιχτά τα καταστήματα! Γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται μήπως είμαστε κλειστά από κανένα λοκντάουν.

Και πάνω από όλους την ανησυχία την έχουν οι έμποροι, ας αφήσουμε ότι μετά την τελευταία κινητοποίηση που έγινε με τα μαγαζιά τους κλειστά, υπάρχουν φωνές που λένε ότι αυτό δεν αποδίδει κι απλά χάνουν εισόδημα. Οπότε η επόμενη κινητοποίηση θα πρέπει να γίνει με σβήσιμο των επιγραφών κάποιο βράδυ, πρώτα για διαμαρτυρία για τις αυξήσεις στο ρεύμα και δεύτερον για να φανεί πόσο σκοτεινή είναι η πόλη χωρίς την αγορά της!

Μόνο αυτό μας έλειπε! Ελπίζουμε να μην το δούμε κι αυτό μέρες που έρχονται και να προλάβει ο δήμος να βάλει τις φωτεινές παραινέσεις του στα ηλεκτρονικά ταμπλό που έχει τοποθετήσει…

ο περ(ι)αστικός

φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.