Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Κουρουμπλής στην Αστυνομική Διεύθυνση- τι συζήτησε με τους αστυνομικούς

unnamed-3

Την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας επισκέφθηκε σήμερα ο  Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Συναντήθηκε με τη Διοίκηση της αλλά και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Πρωταρχικό θέμα συζήτησης με τους εκπροσώπους των αστυνομικών υπήρξε η αναδιάρθρωση της Ελληνικής Αστυνομίας που περιλαμβάνει πλέον την παραμονή όλων των Αστυνομικών τμημάτων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας (Δ.Α Αιτωλίας και Δ.Α Ακαρνανίας), η σύσταση της υπηρεσίας Αμέσου Δράσεως Αγρινίου με προσωπικό που θα μετατεθεί έκτακτα εκτός των υπηρετούντων στην Δ.Α. Ακαρνανίας, η υλικοτεχνική υποδομή, οι περικοπές δαπανών κ.α.
Εκτενής συζήτηση έγινε για το νέο μισθολόγιο με το οποίο θα αμείβονται τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων δυνάμεων καθώς και το θέμα της μη τήρησης των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε.  σύμφωνα με τις οποίες, οι μειώσεις των μισθών των ένστολων κρίνονται ως παράνομες και αντισυνταγματικές και θα πρέπει να επανέλθουν στους μισθούς του Αυγούστου του έτους 2012.
Οι αστυνομικοί ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την συνεργασία τόσο αυτού όσο και των συνεργατών του με την Ένωση, σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας , η οποία συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή όλων των Αστυνομικών τμημάτων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας καθώς και την σύσταση της υπηρεσίας Αμέσου Δράσεως Αγρινίου.
Ο κ. Κουρουμπλής ευχαρίστησε τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας τόσο για την καθημερινή αυταπάρνηση και προσήλωση στο καθήκον υπέρ της Ελληνικής κοινωνίας , όσο και για την τεράστια προσφορά των Ελλήνων Αστυνομικών στο προσφυγικό πρόβλημα.
Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει στο τέλος της διαπραγμάτευσης με την «τρόικα» να βρει τρόπους ώστε να μην θιγεί περισσότερο ο ήδη «τσεκουρωμένος» μισθός των Ελλήνων Αστυνομικών και να αποκατασταθούν οι μισθολογικές αδικίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μαχιμος

    Τα αστυνομικα μετρα για την επισκεψη του, τα ειδε. Ή μαλλον του τα ειπαν για να ακριβολογουμε; Αφου οι αριστεροι δεν φοβουνται τιποτα γιατι τοση κατασπαταληση δυναμεων; Ωραιες οι φωτο αλλα μεχρι εκεθ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.