Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Ο Νίκος Καραπάνος στη σκιά ενός Τιτάνα…

Ο Νίκος Καραπάνος στη σκιά ενός Τιτάνα…

Γ Πατούλης1
Η κάθοδος του Γιώργου Πατούλη στο Μεσολόγγι, του προέδρου του ΙΣΑ, του δημάρχου Αμαρουσίου, του προέδρου της ΚΕΔΕ και τόσων άλλων τίτλων, ήταν βέβαιο ότι  θα άφηνε εποχή.
Όχι τόσο γιατί όσα επρόκειτο να ειπωθούν με τον δήμαρχο Μεσολογγίου θα ήταν σημαντικά. Αλλά γιατί πάνω από όλα ο Γ. Πατούλης είναι μια ολόκληρη ιδεολογία. Οι εμφανίσεις του, το γούστο του, το σπίτι του το ίδιο με τα μάρμαρα και τον χρυσό, προκαλούν ολόκληρα πρωτοσέλιδα όπου σταθούν κι όπου βρεθούν.
Ήταν αναπόφευκτο ότι το ίδιο θα συνέβαινε και στα μέρη μας. Οι δυο άνδρες κρατήθηκαν και χαιρετήθηκαν σφιχτά. Ο κ. Καραπάνος έκανε ότι μπορούσε. Αλλά δεν ήταν αρκετό.
Στη μια φωτογραφία είναι σαν να χαιρετά έναν ασπρομάλλη Τζέιμς Μποντ με την κουστουμιά και το γυαλί του πιλότου. Και στην άλλη είναι σαν να κάνει χειραψία, δίπλα στην γαλήνη και την ηρεμία της Λιμνοθάλασσας,  με τον ίδιο τον Λέσλι Νίλσεν  από τις «Τρελές Σφαίρες»!
Πρέπει να παρακαλέσουμε την επικοινωνιακή ομάδα του Νίκου Καραπάνου να μην το ξανακάνει. Κανείς θνητός δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στον Γ. Πατούλη. Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια πράματα…
Γ Πατούλης5

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.