Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

O Νίκος Παπαγεωργίου στο συνδυασμό του Ν.Φαρμάκη: Αυτή η Περιφερειακή Διοίκηση πρέπει να αλλάξει, για να αλλάξει η ζωή μας!

Την υποψηφιότητα  για περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Όλα από την αρχή» του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη γνωστοποίησε ο Νίκος Παπαγεωργίου. Αναφέρει:   

Το Νεοχώρι Μεσολογγίου αποτελεί την αφετηρία της ζωής μου. Μου προσέφερε τα εφόδια για να προχωρήσω στη ζωή μπροστά.Να σπουδάσω. Να δημιουργήσω οικογένεια. Να σταθώ στα δικά μου πόδια, ως ένας αυτοδημιούργητος, ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εκπαίδευσης.

Η πρόταση του Νεκτάριου Φαρμάκη να είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον τόπο μου. Να προσφέρω σε αυτόν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που μου έχει προσφέρει η ζωή. Και θα το κάνω με όλη μου τη θέληση!

Η Αιτωλοακαρνανία έχει μείνει πίσω. Είναι μια κοινή διαπίστωση που ακούγεται από το σύνολο των συντοπιτών μας, σε όλο το νομό. Οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά την μεγαλύτερη, την φέρει η σημερινή περιφερειακή διοίκηση και ο κ. Κατσιφάρας.

Οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειές και τα χωριά μας ερημώνουν.

Η πρωτογενής μας παραγωγή φθίνει και τα χωράφια μας μένουν χέρσα.

Το οδικό δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και λειτουργεί αποτρεπτικά για την τουριστική ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων.

Αυτή η Περιφερειακή Διοίκηση πρέπει να αλλάξει, για να αλλάξει η ζωή μας!

Ο Νεκτάριος Φαρμάκης είναι έτοιμος να εγγυηθεί όχι μόνο την αλλαγή, αλλά και να δούμε τα πράγματα από την Αρχή.

Από την Αρχή σημαίνει να σχεδιάσουμε το αύριο, σε μια νέα βάση. Να εκμεταλλευθούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας που είναι πολλά. Να εγγυηθούμε ένα καλύτερο μέλλον, με περισσότερες θέσεις εργασίας και ευημερία για όλους.

Από την Αρχή σημαίνει να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα, άφθαρτα,με τεχνοκρατική κατάρτιση να προσφέρουν με ανιδιοτέλεια στον κοινό μας σκοπό. Να συμβάλουμε στην ανανέωση που είναι το αίτημα των καιρών μας.

Για να πετύχουμε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Εγώ, εσείς, όλοι μαζί!

Αυτή είναι και η μόνη υπόσχεση που σας δίνω. Να εργαστώ σκληρά, όπως έχω μάθει να κάνω σε όλη μου τη ζωή. Να έχεις μια δυνατή και αποτελεσματική εκπροσώπηση στη νέα περιφερειακή αρχή.

Αν το ίδιο επιθυμείς κι εσύ, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν στις 26 Μάϊου!

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.