Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο “πόλεμος” στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλά κρατεί

‘Εδωσε στη δημοσιότητα ο Π.Τσιχριτζής το Ποινικό Μητρώο του και τον πίνακα οφειλών στη ΔΟΥ. 

sotiropoulos-tsixritzis

Η αντιπαράθεση ενόψει των επιμελητηριακών εκλογών στην Αιτωλοακαρνανία κλιμακώνεται, λαμβάνοντας πρωτοφανή ένταση μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της «Επιμελητηριακής Ανανέωσης» Γ.Σωτηρόπουλου που ανέφερε ότι στον μέχρι τώρα και εκ νέου υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Τσιχριτζή, μετά από πρόσφατη δίκη που έγινε στο Αγρίνιο, επιβλήθηκε πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση 4ετούς φυλάκισης λόγω χρεών προς το Δημόσιο.

Τσιχριτζής:  δημοσιοποιώ προσωπικά δεδομένα προς ενημέρωση για τη λασπολογία που δέχομαι

Η απάντηση χθες του Π.Τσιχριτζή ήταν αιχμηρή ενώ ,όπως προανήγγειλε, σήμερα δημοσιοποίησε (με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook) το Ποινικό του Μητρώο καθώς και τις οφειλές προς τη ΔΟΥ, ρυθμισμένες και μη. «Αν και πρόκειται για απόλυτα προσωπικά δεδομένα, υποχρεούμαι να τα δημοσιοποιήσω προς ενημέρωση για τη λασπολογία που δέχομαι», ανέφερε υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οι νομικές διαδικασίες (σ.σ. σε βάρος του Γ.Σωτηρόπουλου), αν και χρονοβόρες, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σωτηρόπουλος: «Κε Τσιχριτζή, η απάντησή σας μέσω facebook μας δικαιώνει»

Ωστόσο αυτή η κίνηση Τσιχριτζή δεν έμεινε αναπάντητη από τον Γ.Σωτηρόπουλο ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση που τιτλοφορείται: «Κε Τσιχριτζή, η απάντησή σας μέσω facebook μας δικαιώνει». Ανέφερε αναλυτικά:
Είδα ότι ο ανθυποψήφιος κ. Τσιχριτζής ανήρτησε στον λογαριασμό του το πάλλευκο ποινικό μητρώο του και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ του χρέη.
Δυστυχώς δεν απαντά στις ερωτήσεις μου αλλά σε άλλα ζητήματα άσχετα προς αυτές.
Ρωτώ εκ νέου λοιπόν: Δικάστηκε ή όχι προσφάτως στο Αγρίνιο και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε τέσσερα(4) χρόνια φυλάκιση για χρέη προς το Δημόσιο;
Τα χαρτιά τα οποία αναρτήθηκαν έχουν καμιά σχέση με τα ερωτήματά μας και με την ανωτέρω δίκη; Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του είναι ανοιχτοί και διαθέσιμοι, όπως και το πόθεν έσχες του, ως δημόσιο πρόσωπο;
Κάποιος που έχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση για χρέη προς το Δημόσιο είναι σε θέση να εκπροσωπεί τον επαγγελματικό κόσμο απέναντι στο Δημόσιο και να διοικεί ένα ΝΠΔΔ που διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα;
Υ.Γ. Κε Τσιχριτζή, είμαστε στην εποχή που η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων(ΑΑΔΕ) αναρτά ακόμη και τα χρέη στο διαδίκτυο σε κοινή θέα. Οι εποχές έχουν αλλάξει».

24775064_149742672460562_38012577163087235_n 24862264_149742665793896_2548587351180461761_n

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.