Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ολα για την ….κηδεία- Μια έκθεση διαφορετική απ’ τις άλλες

Ολα για την ….κηδεία- Μια έκθεση διαφορετική απ’ τις άλλες

Είναι κάπως …ανατριχιαστικό: Μια έκθεση που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει. Μια έκθεση για όλο τον εξοπλισμό … κηδειών που φιλοξενείται στη Helexpo (Μαρούσι) με τον (δηλωτικό) τίτλο: FUNERAL expo.

ola-gia-tikideia-ekthesi-diaforetiki-ap-tis-alles.w_lΟι εικόνες είναι εύγλωττες του τι μπορεί να βρει κανείς στους χώρους που φιλοξενούν την έκθεση που είναι σημείο – αναφοράς για την αγορά των γραφείων τελετών και των κατασκευαστών εξοπλισμού κοιμητηρίων και πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Αθήνα: Φέρετρα όλων των ειδών και των τιμών, εκκλησιαστικά είδη και ότι μπορεί να φανταστεί ο νους που να σχετίζεται με την οργάνωση κηδειών φιλοξενείται στην έκθεση που ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου.

Διαβάζουμε στο δελτίο τύπου:  «Η συνάντηση για τους υπεύθυνους γραφείων τελετών και τους επαγγελματίες του κλάδου πραγματοποιείται ώστε οι άνθρωποι του χώρου να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα από την ελληνική και διεθνή αγορά, για τις καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς επίσης να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες αποκομίζοντας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα».

Thetoc.gr

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.