Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Συζητώντας στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για το άγχος

Συζητώντας στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας για το άγχος

DSC04277

Διεξήχθη η εκδήλωση με θέμα «συζητώντας για το άγχος » που διοργάνωσε το Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας με τη συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ και το Γραφείο Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας .

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 & ώρα 10:30-1:00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι , την παρακολούθησαν Φοιτητές, εκπαιδευτικοί της Β᾽θμιας και της Γ᾽θμιας εκπαίδευσης και Διοικητικοί του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι.
Παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Τάσος Σκαρμούτσος, ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Κων/νος Μπαταργιάς της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής, εκ μέρους του Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Καθηγητή κ. Βασίλη Τριανταφύλλου.
Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν η Δρ. Αθανασία Δημητρίου , Ψυχολόγος ph. D Ιατρικής Σχολής ΠΑΝ/μίου Ιωαννίνων. Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας. Αιτωλοακαρνανίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» Ο.ΚΑ.ΝΑ. με θέμα «Δυσλειτουργικό Άγχος-Αγχώδεις Διαταραχές» και η κ. Λαμπρινού Τραυλού , Ψυχολόγος MSC , Επιστημονικό Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αιτλ/νίας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»- Ο.ΚΑ.ΝΑ. με θέμα « Το Δημιουργικό Άγχος σύμμαχος στην προσωπική εξέλιξη »
Την ημερίδα συντόνισε ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος του Γραφείου Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Γεράσιμος Ρεπάσος, Ψυχοθεραπευτής, Ομαδικός Αναλυτής, Ειδικός στη Διοίκηση και τον Κοινωνικό Σχεδιασμό.
Την εκδήλωση οργάνωσε η κ. Μαρία Σβώλου, υπεύθυνη του Τμήματος Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας -Μεσολόγγι.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και η αν. Προϊσταμένη του Τμήματος Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας κ. Αναστασοπούλου Ιωάννα, ο Υπεύθυνος Τμήματος Συντήρησης – Μεσολόγγι , κ. Ντίνος Γιαννόπουλος και ο  Υπεύθυνος του Κέντρου Δικτύου Μεσολογγίου , κ. Παναγιώτης Ιλαρίδης.
Μετά τις εισηγήσεις των ομιλητών ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος κατά τον οποίο διδάσκοντες, φοιτητές και ομιλητές αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις, επιβεβαιώνοντας την ανάγκη να πραγματοποιούνται πιο συχνά τέτοιου είδους συναντήσεις.

DSC04287

DSC04288

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.