Πέμπτη, Ιανουάριος 17, 2019

Η Ομοσπονδία Ναυπάκτου καταγγέλλει τον δήμο για τις απευθείας αναθέσεις

koi-nafpaktos
«Οι ενέργειες του δήμου υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας και προσβάλουν τις επιχειρήσεις μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση-καταγγελία:

«Καταγγελία για απευθείας αναθέσεις έργων»

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών σε συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο κ. Λουκόπουλο και παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Σύψα στα γραφεία μας την 28/5/2015 διαμαρτυρηθήκαμε για τη λάθος τακτική που ακολουθεί ο Δήμος με απευθείας αναθέσεις έργων σε συγκεκριμένους επαγγελματίες και μάλιστα χωρίς καμία στοιχειώδη προσφορά και συμφωνήσαμε με πρόταση του κ. Δημάρχου να σταματήσει το φαινόμενο και να ισχύσει αξιοκρατία και ενημέρωση όλων των επαγγελματιών μέσω της Ομοσπονδίας για ανάγκες προμηθειών του Δήμου.

Σήμερα παρακολουθώντας την εξέλιξη του θέματος διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο συνεχίζεται το φαινόμενο αλλά δίνονται πολλές απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Δήμου Ναυπακτίας, όπως αυτό προκύπτει από τις αναρτήσεις στην Διαύγεια.

Μήπως μπορεί ο Δήμος να μας γνωρίσει πόσες αναθέσεις έκαναν σε δικές μας επιχειρήσεις άλλοι Δήμοι όπως για παράδειγμα, του Βόλου, του Αίγιου, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, κλπ σε επιχειρήσεις των οποίων εμείς κάναμε αναθέσεις;

Για όλα τα παραπάνω καταγγέλλουμε την τακτική του Δήμου σε συνεχείς αναθέσεις στις ίδιες και ίδιες επιχειρήσεις και πολύ περισσότερο σε επιχειρήσεις εκτός Δήμου.

Οι παραπάνω ενέργειες του Δήμου είναι αντίθετες σε κάθε λογική, υποβαθμίζουν την νοημοσύνη μας , προσβάλουν τις επιχειρήσεις και τις ωθούν να κλείσουν μία μέρα νωρίτερα.

‘’Ευχαριστούμε τον Δήμο Ναυπακτίας’’ και καταγγέλλουμε την τακτική αυτή ζητώντας άμεσα να σταματήσει και να διορθωθεί η αδικία αυτή σε βάρος των επαγγελματιών του Δήμου.

Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση σας, έχοντας στην διάθεση σας πληθώρα τέτοιων αποφάσεων τις οποίες εξάλλου γνωρίζετε αφού εσείς τις αποφασίσατε.

Πηγή: npress.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.