Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Online ανθοπωλείο στην Αθήνα στέλνει αυθημερόν την ανθοδέσμη σας!

Online ανθοπωλείο στην Αθήνα στέλνει αυθημερόν την ανθοδέσμη σας!

Συνέβη κάτι αναπάντεχο και θέλετε να πείτε μία συγγνώμη σε κάποιον, να κάνετε μία πρόταση συνεργασίας, να ευχαριστήσετε κάποιον, να κάνετε μία ερωτική εξομολόγηση, να επισφραγίσετε ένα deal, να πείτε χρόνια πολλά…. Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί να επιλέξετε να στείλετε λουλούδια σε κάποιον.

Πλέον μπορείτε να το κάνετε και μέσα από το κινητό σας ή τον υπολογιστή σας. Το e-flowers είναι στη διάθεσή σας για να παραγγείλετε διαδικτυακά την ανθοδέσμη και το έμπειρο προσωπικό να την παραδώσει στην περιοχή της Αθήνας που έχετε επιλέξει, μαζί με κάρτα ευχών, αν το επιθυμείτε.

Πληρωμή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και όπως σας βολεύει. Μέσω paypal, μέσω κατάθεσης στην τράπεζα, απευθείας μέσω χρεωστικής, με VivaPayments ή και με αντικαταβολή εφόσον το μπουκέτα έρχεται στον χώρο σας.

Ωράριο

Αποστέλλουμε τις παραγγελίες από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Αν πρόκειται να στείλετε λουλούδια κάποια ημέρα μεγάλης ονομαστικής εορτής καλό είναι να κάνετε την παραγγελία σας 2 ημέρες πιο πριν.

Δείτε που βρίσκεται η παραγγελία

Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού στο ανθοπωλείο η αποστολή λουλουδιών γίνεται ακόμα πιο εύκολη. Βλέπετε που βρίσκεται ακριβώς το μπουκέτο που επιλέξατε και γνωρίζετε την ακριβή ώρα άφιξης στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Εδώ και 40 περίπου χρόνια τo eflowers.gr, το καλύτερο online ανθοπωλείο προσφέρει μεγάλη ποικιλία λουλουδιών, χαμηλές τιμές διατηρώντας ένα πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας. Εγγυόμαστε ότι η εξυπηρέτηση θα είναι άμεση, μέσα από το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από την μεγάλη συλλογή τα λουλούδια που επιθυμείτε μαζί με διάφορα δώρα που θα βρείτε σαν συνδυαστικές εκπλήξεις!

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.