Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019

Επιχείρηση απεγκλωβισμού οχημάτων στην ορεινή Ναυπακτία – Ποια η κατάσταση του οδικού δικτύου

Μετά τη χθεσινή επιχείρηση απεγκλωβισμού εξαμελούς οικογένειας με το αυτοκίνητο της από μηχανήματα έργου του δήμου Ναυπακτίας, σειρά σήμερα είχαν άλλα τρία αυτοκίνητα στην Τοπική Κοινότητα Ελευθέριανης.

Στο σημείο κλήθηκαν σήμερα λίγο πριν τις 15.00 το μεσημέρι, μηχανήματα έργου του δήμου Ναυπακτίας, τα οποία συνέδραμαν προκειμένου τρία Ι.Χ. να ρυμουλκηθούν μέχρι τη διασταύρωση Ανεμάκι της Τοπικής Κοινότητας Σίμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία οχήματα δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κατάσταση στα ορεινά

Μεγάλη έμφαση δίνουν ο δήμος Ναυπακτίας και οι χειριστές των μηχανημάτων έργου να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό ορεινό δίκτυο του δήμου Ναυπακτίας, από την Τοπική Κοινότητα Λιμνίτσα μέχρι και την Άνω Χώρα. Για το λόγο αυτό, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, θα κινείται στον άξονα αυτό γκρέντερ προκειμένου να διατηρηθεί ο δρόμος ανοιχτός.

Πριν μία ώρα, στον άλλο άξονα που ενώνει τις Δημοτικές Ενότητες Πυλήνης και Πλατάνου, επίσης θα επιχειρήσει γκρέντερ για τον καθαρισμό του δρόμου, μέχρι αργά το απόγευμα.

Συνίσταται στους οδηγούς των αυτοκινήτων που θα κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο να ενημερώνονται σχετικά από τις αρμόδιες αρχές (δήμο-τροχαία) και να φέρουν στα οχήματά τους απαραίτητα αντιολισθητικές αλυσίδες.

Πηγή: nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.